Milin Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Mám 1.2 40kw.Dočetl jsem se že se dá zvýšit výkon na 45kw.Chci se zeptat jestli to má cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 No, jestli myslíš chiptuning, tak s tím mám zkušenosti... (Mám 1,4 s chiptuningem) V první řadě je mi na tom simpatické, že to není až zas tak veliký zásah do motoru, a kdyby sis to náhodou někdy rozmyslel (např. z důvodu závad, životnosti atd..) motor se dá vždy ,,přečipovat´´ zpátky (nahrát původní nastavení). Druhá věc je, že s chip tuningem se ti nejen zvýší výkon, ale motor je potom pružnější a ,,ochotněji´´ jde do vyšších otáček, ve kterých drží déle.. A myslím, že chip tuning není až zas tak drahá záležitost, oproti jiným ,,drastištějším´´ úpravám.. Rozhodně mohu jen doporučit.. určitě do toho jdi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Mám 1.2 40kw.Dočetl jsem se že se dá zvýšit výkon na 45kw.Chci se zeptat jestli to má cenu? Ten motor ma kolem 45 jiz z vyroby, takze chip-tunning je kupovani zajice v pytly, kdy nevis, jestli skutecne vykon zvysili, nebo ti jen zvedli volnobeh a posunuli omezovac. Pokud nechces byt napalen, tak jedine zmerit pred a po zasahu, a jestli se vykon nezvysi, tak vratit zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 26. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Je mi jasné,že u silnějších motorů se to projeví,ale chtěl bych vědět jestli má někdo chipnutou 1.2 40kw a jak je spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Jak ma tady nekdo v podpisu... 1.2 "Chipnuto aneb slavne odstranena dira plynu" Ale nejel jsem v chiple 1.2-ce...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 1.2 40kW nema v serii 45kW. Ten motor ma mnohdy cca 39kW. Rozdily tam jsou v desetinkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 1.2 40kW nema v serii 45kW. Ten motor ma mnohdy cca 39kW. Rozdily tam jsou v desetinkach. Mas to zmereno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 1.2 40kW nema v serii 45kW. Ten motor ma mnohdy cca 39kW. Rozdily tam jsou v desetinkach. Mas to zmereno? Zdravím z Autohitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ja to nemam z autohitu nebo co to je.... Ja koukal na grafy z motorovych brzd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ja to nemam z autohitu nebo co to je.... Ja koukal na grafy z motorovych brzd... to je hujovina Martinoslav a moze mat 45 KW podla ved mam jeden test auta ma o 12 kw viac nez ma predpisane konkretnejsie motor 1.4 16V Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 a ci sa oplati Fabia 1.2 HTP 40 KW chipovat ano oplati sak uvidis ale daj si bacha nato ako ti ju na chipuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ja to nemam z autohitu nebo co to je.... Ja koukal na grafy z motorovych brzd... to je hujovina Martinoslav a moze mat 45 KW podla ved mam jeden test auta ma o 12 kw viac nez ma predpisane konkretnejsie motor 1.4 16V Fabia Nj ale to je něco trošku jiného...pokud teda myslíš motor 1.4 16V 55Kw....tomu už nevím kde naměřili několikrát něco okolo 63Kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ja to nemam z autohitu nebo co to je.... Ja koukal na grafy z motorovych brzd... Ja to mam ze SM kde namerili 46kW. Takze rikas ze 6v ma 39. Kolik ma 12v? ...jestli mas informace. V SM i autohitu namerili takrka shodne vysledky asi rok po sobe a bylo to kolem 55 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Mas to zmereno? Zdravím z Autohitu Nazdar stará vojno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 jj, u te 12V namerili ve SM opravdu neco okolo 55kW, ale taky vim, ze to tam merili trosku jinak, jen uz si nepamatuju jak... Ale ta 12ka ma opravdu o neco vic, ale zase to neni tak dramaticky. Nepamatuju si ale kolik to melo, myslim, ze neco okolo 49. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 SM neberte vazne, tam vzdycky namerej vic a fabie vzdycky vyhraje, i za 10 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 SM neberte vazne, tam vzdycky namerej vic a fabie vzdycky vyhraje, i za 10 let. Kdybys ho cetl tak vis, ze uz pekne dlouho nevyhrala. Proste je uz stara. Porazili ji napriklad Punto, Grande Punto, Clio, Yaris,... a spousta dalsich. ...a ze porazila napr. Chevrolet Kalos se ti zda divne? Me teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 jj, u te 12V namerili ve SM opravdu neco okolo 55kW, ale taky vim, ze to tam merili trosku jinak, jen uz si nepamatuju jak... Oni to meri zejmena pri srovnavacich testech, takze to mereni je pomerne zajimave, protoze bez ohledu na metodiku ma vypovidaci hodnotu protoze meri nekolik aut. Napr. z mereni Fabii 1,4 TDI 51kW, 55kW, 59kW vyplynulo, ze mezi 55 a 59 kW neni ve skutecnosti takrka zadny rozdil ve vykonu, pouze v toc. momentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ona i feli 1.6 55kw dává ve skutečnosti víc. U VW je to normální. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 deklarovany vykon byva minimalni co auto nabidne, vetsinou motory davaji vic, podle toho jak si sedly soucastky a jak je motor zajety...moje 1,2 je o poznani silnejsi nez predtim, lepe tahne..tzn ze vyrostl kroutak..ja bych sm veril v tomto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 NiceOne: kdybys cetl poradne, tak vis, ze prave ve zminovanem testu by fabii stacilo, aby mela dalsi par airbagu a o jednu hvezdicku v crash testech vic a zase by byla naprosta jednicka... Takze opatrne nez vytahnes argumenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 NiceOne: kdybys cetl poradne, tak vis, ze prave ve zminovanem testu by fabii stacilo, aby mela dalsi par airbagu a o jednu hvezdicku v crash testech vic a zase by byla naprosta jednicka... Takze opatrne nez vytahnes argumenty Protoze je proste dobra ..ale byla posledni, takze mam pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Byla posledni, ale i presto ji stacilo tak malo a byla zase nejlepsi a o to jde Jsem zvedavej na testy za 10 let... "Kdyby fabie mela o 8 hvezdicek v crasch testech vic a o 14 paru airbagu vic, byla by jednoznacne na prvnim miste, ale tech par bodu dolu ji srazi az na treti misto" :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 V dalsim testu Grande Punto Multijet, Punto Multijet, Fabia 1,4 TDI opet Fabia posledni s tim ze 1,4 TDI je oproti tem fiatackejm hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 A neni tam zase dovetek, ze kdyby fabia mela o jeden valec vic, tak by je rozvalcovala a byla by opet prvni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.