DušanV Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 No co dodat? Skoro čtyřnásobný rozdíl v ceně jedné a té samé žárovky! Kdyby si někdy, někdo zkoušel postavit doma auto sám z nakoupených náhradních dílů, tak ho Fabie přijde na cenu Rolls Royce. Na to mi většina lidí řekne, že každý musí nějak vydělávat ,ale já říkám, že je to spíše o Chocholouškovi.... Holt je nabídka a pak taky poptávka, rozumný člověk si to přebere. Smutné je, že spousta firem a lidí parazituje takto i na starších, nemohoucích lidech(viz. třeba energie, pojištění), to pak je sviňárna. Ale vezmeme třeba i ty autobazary, stočené kilometry atd.. No ono to bylo, je a bude......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 No ta cena je nehorázná. Jen tak,2 minutové hledání na aliexpresu a asi bych už neřešil českou cenu. Je tam i spousty led oranžových žárovek. https://www.aliexpress.com/item/33010689416.html?af=3762799_934&utm_campaign=3762799_934&aff_platform=api&utm_medium=cpa&afref=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fwholesale&cn=42qazfrxjl2x23eg2174km20whuykbag&dp=v5_42qazfrxjl2x23eg2174km20whuykbag&cv=37482419&sk=OmNRT1HQ&aff_trace_key=9f40cddf47b74a0b80929bc93cf8563c-1590570142368-00638-OmNRT1HQ&terminal_id=3f5efa69f75c4f919942fbffa905ba87&utm_source=epn&utm_content=37482419&aff_request_id=9f40cddf47b74a0b80929bc93cf8563c-1590570142368-00638-OmNRT1HQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Má někdo zkušenost s OSRAM Ledriving HL H4 LED do základních parabolických světlometů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Myslím, bohužel v základních světlech nebude fungovat dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 V 26. 5. 2020 na 19:02, Petr AMF napsal: To jako fakt. Ono ani nejde o to že praskne, ale časem za pár let se z žárovky oloupe barva, což mě osobně vadí jak bliká pak skoro bíle. Tak tak časem se olupe ta barva. Dostal ujsem uz za to na STK sprda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Konecne se blyska ne lepsi casy. OSRAM uvadi LED zarovky, ktere je mozne namotnovat do puvodne halogenovych svetlometu a které konecne MAJI homologaci pro pouziti na verejnych komunikacich. Zatim jen pro par modelu, ale postupne budou rozsirovat. Uz ted jsou k dispozici pro Octavii 5E s konkretnimi svetlomety, viz seznam kompatibilnich modelu na tomto linku. Na Amazonu sada za ca 130€. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Vypadá to dobře, zajímalo by mě jak mají vyřešenou homologaci světel (myslím samotných světel na autě, která jsou homologovaná na určitý typ zdroje). Každopádně snad to bude brzo i pro FIII :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Divim se, ze je k dispozici i do paraboly a ne jen do cocky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Jo mít to vychytaný i pro parabolu už chce docela kumšt, tam přece jenom už velmi záleží na přesné pozici zdroje, aby nevznikaly parazitní odrazy všude po parabole. Ale jdou tomu napřed, podle datasheetu bude mít světelný tok 1500lm, tedy stejný jako žárovka. Tím pádem by to nemělo zvyšovat index oslnění. Podle toho toku to nebude mít asi takový wow efekt jako žárovka vs. xenon, ale zase to bude o krok dál, než jsou teď Osramy NBL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 (editace) Ahojte, chcem poprosiť o radu. Na Fabke som vymenil v zadných svetlách smerovkové žiarovky za ledkové. Všeko funguje aj bez kódovania, no napriek tomu som to nakódoval podľa návodu od wirer-a strana 152. Zdá sa mi že svietia až oslňujúco silno( asi technológia led pokročila). Je možné znížiť jas? Cez Leuchte 18BLK HLA71-Dimming_AB_18 som skúšal nastaviť od 1 po 127, ale nezbadal som žiadnu zmenu. Treba zmeniť iný parameter, alebo sa to jednoducho nedá? Ako vypadá to luxusne, len sa bojím aby som nikoho neoslňoval. Ďakujem. smerovky.mp4 sm1.mp4 Editováno: 6. leden 2021, autor: dubacisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 A z jakého důvodu jsi tam led moduly dával ? Předpokládám pro větší svítivost ne ? 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 (editace) @dubacisko ja bych se otom nebal. Pro nektere lide treba jejim sviti k oci a hlavy aby neco rozumeli @Libac Chtel byt moderni stejne jako my vsichni 🙂 Editováno: 6. leden 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 (editace) @TOMUS Ano přesně , já osobně jsem je dával hlavně kvůli bezpečnosti . Až bude léto a slunce tak bude ještě rád že mu ledky tolik svítí 😉 Editováno: 6. leden 2021, autor: Libac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Závisí od situácie a aj od ledky. U nás na sídlisku si jeden do O2 dal ledkové smerovky a tie ma doslova nepríjemne oslňujú aj za vidna. Najbližšie ho musím vyblikať svojimi ledkovými diaľkami! :D Moje smerovkové ledky by mali byť v pohode - pár krát som šiel za wirerom, ktorý má rovnaké ako ja a bolo to normálne, neoslňujúce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 zavisi kde a ake si objednal. navyse lepsie kontrolovat a porovnavat cez den ked svieti slnko ako v noci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 No dal som tieto https://www.aliexpress.com/item/4000683091328.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2b0f4c4dfr5Wkl A dával som ich preto, lebo ledky sa mi páčia, sú moderné, rozsvecujú sa okamžite .............atď, atď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @dubacisko podle mne teto ledky sviti ok. Neni za moc. Mam ledky ktere sviti trosku vice a nedelam starosti ze nekoho olsnuji. Kdybys chtel neco slabsiho, toto koukni zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Píšu 34W, to by mohlo byť ok. Moje sú trochu iné, tiež od Maxgtrs a "oficiálne" uvádzajú 30W. Predtým som mal 80W. :D Ale to sú väčšinou len papierové hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @brrrrm mas pravdu s papirovymi hodnotami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Tak musím to otestovať hlavne cez deň. Len sa mi na prvý pocit zdalo, že to je o dosť silnejšie ako obyčajná žiarovka. A chcel som len vedieť, či sa dá cez vcds znížiť jas, tak, ako keď zadné parkovačky vymeníme za led a treba to prispôsobiť aby to svietilo rovnako - podľa wirer-ovho manuálu o kódovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 (editace) Ahoj Prosím poradi někdo jaké led h7 do projektoru,chtěl jsem dát ty ze stránek wirer -a, jelikož si myslím že on to mám důkladně vyzkoušené. ty od avacomu na které tam má odkaz se,ale už nedělají.tak jestli někdo hodí link na nějaké jiné (vyzkoušené) byl bych moc rád. Sam se v těch ledkach nevyznam a nerad bych koupil něco co tam nepůjde nebo bude svítit blbě nebo rušit radio. Ideální kdyby poradil i wirer. Moc díky Editováno: 7. leden 2021, autor: Pitrs 79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 (editace) Ešte sa vrátim k tým led smerovkám. Vyskúšané mimo garáže, teda vonku cez deň a je to perfektné. Vôbec som nemal pocit, že to oslňuje. Je to silnejšie, ako žiarovka, ale je to naozaj dobré, mám z toho super pocit. Takže idem tie isté objednať aj do predných. Editováno: 9. leden 2021, autor: dubacisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Na predok bacha, je tam ina patica. Predfl T20, pofl pwy24w ak dobre pamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubacisko Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 (editace) Je tam taká istá ako vzadu, skúšal som ich aj vpredu, ale mám obyčajné H4 svetlá. Editováno: 10. leden 2021, autor: dubacisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 no pri H4 moze byt. len aby niekto nekupoval podla teba aj pre projektory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.