Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Nelibi http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...=1&article=9779 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekys Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Naprosto strašný. Spíš Tuzing jako prase. Ještě mi chyběj falešný výdechy na kapotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 To je hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jediny, co se mi pozdava, jsou ramecky zadnich svetel. Ta svetla linka, ktera je na nich z vyroby po obvodu, se mi nikdy nelibila a z meho pohledu kazila zadni cast auta, takze tohle schvaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 To je příšernost. Jediné co bych z něj bral je ta koncovka výfuku ( ale bez toho šedého rámečku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Martinoslav> Tak právě ta bílá linka kolem světla mě dostává. Je to o tom že každému se líbí něco jiného. Na té mé Coridě to krásně vynikne...mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jasne, vzdyt nerikam, ze se to nelibi nikomu Napsal jsem jen, ze me to moc nebere. Vypada to lacine. Proto se mi tam ty krytky v barve auta libej, ale treba to bude nazivo vypadat hur nez na fotkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Martinoslav> Pivo ale nepiju, takže bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Ja taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jediny, co se mi pozdava, jsou ramecky zadnich svetel. Ta svetla linka, ktera je na nich z vyroby po obvodu, se mi nikdy nelibila a z meho pohledu kazila zadni cast auta, takze tohle schvaluju Souhlas. Jinak se mi to nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 mmnt bezim se vyzvracet........ ..........je to strasny, vsechno a ty vofuky kolem oken, des....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 me se libi jan tak tenka stribrna lita na zadnim madle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 A mě se to tak špatný nezdá... neřikám, že vše, ale zas tak špatný to není... mě se třeba strašně moc líbí maska!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Mě se to teda ale vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 To olemování předních blinkrů je vrcholnej děs běs a zrcátka Nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Nevím,předek mě připomíná fabii 05,maska je taková nijaká,zadek jako z hračky,no nevím......... Osobě se mi Room líbí takoví jaký je. Ve finále jedna vlašťovka jaro nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Ten spodni lem masky má i neco do sebe, ale ta horni čast... jinak hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no ten ramecek kolem blinkru je tragickej to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Oni to nemuzou udelat v barve takhle je to des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Oni to nemuzou udelat v barve takhle je to des Oni to tak maj vždycky... v barvě to nepujde vidět co je jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Jediná vec, ktorá sa mi na tom páči čisto z praktického hľadiska, je ten strieborný pás na zadnom nárazníku. Zíde sa to pri nakladaní, človek sa nemusí báť, že oškrie nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 no uz vidim ako si o rok niekto tie plasty kupi, nahadze na svojho ruumstra, potom sem hodi fotky a polovica fora bude hiiikat jak strasne khuuul to vytunil a jak to nenormalne dobre vypada...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jediná vec, ktorá sa mi na tom páči čisto z praktického hľadiska, je ten strieborný pás na zadnom nárazníku. Zíde sa to pri nakladaní, človek sa nemusí báť, že oškrie nárazník Jenže zrovna ta lišta je originální doplněk Škodovky. Akorát ji mají v lesklém kovu a ne šedém plastu. Bohužel sposta doplňků ne webu neni a je jen v tištěném katalogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.