Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nene. Ja od 15tis jedu pevny interval po 15 tis. Akorat, ze posledne jsem prijel o 2.5tis pozdeji, tak jsem ted menil o to driv, aby se to lip pocitalo...

Co se tyce kodovani, delaji to pokazde. Sice je to divne - myslel jsem si, ze se to prekoduje jednou a auto pak uz jede v tom nebo onom rezimu, ale asi ne, protoze pri vymene, se ten stary interval zase resetuje.

• 1 měsíc později...

Jen  informace, dnes jsem byl na servisce a při té příležitosti mi dělali nějakou svolávačku - přehrávání softwaru BCM (jestli si dobře pamatuji komfortní jednotka), co se měnilo nevědí, nemáte někdo informaci co se měnilo, díky ....

Nemenilo se nic, jen uprava SW

No já měl na mysli právě čeho se ta úprava SW týkala, jen tak pro nic za nic by nedělali přece svolávací akci a zbytečně neměnily SW kdyby to nemělo význam, nebo neřešilo nějakou změnu nebo opravu něčeho (čeho ?)....

start stop .. a neni to svolavaci akce ale dilenska, nabidnou ti ji, kdyz si tam byl s autem .. ale neni to povinny, nikoho volat nebudou

Upraveno od kuba26

Jako že ho natrvalo vypnou jo? :D

To bohužel ne :D. Konkrétně nevím.

Bol som v servise a mne nič neponúkalo na moje vozidlo, takže je to asi individuálne.

neni to toto?

V 17. 7. 2017 na 9:14, BrozikCZ napsal:

Ahoj, nevim jestli to patri uplne sem, ale dnes jsem byl v servisu a servisak na me vybalil, ze od 16. 6. ma Skodovka svolavacku na Fabie, kvuli poklesu napeti / spatnemu stavu baterie.

Nevim, jestli je to nejak omezeno na rok vyroby atd, moje je 2015. V zakazce je napsano: "servisni opatreni 90K1 - preprogramovani ridicich jednotek".

V 18. 7. 2017 na 7:23, BrozikCZ napsal:

Servisak tvrdil, ze se to muze projevit uplne vselijak. Nefunkcni ABS, SS, zapalovani, stahovani okenek... Doufam, ze to nebudou pouzivat servisy jako placebo lek na vsechno.

Je ale ako píšem mne to nič neponúklo a to som sa na to pýtal a ukázal mi aj monitor, kde by to malo byť, takže ??

A jaký máš modelový rok? Já mám 2016 a mám tu 90K1. Zhaslo mi radio, svítil Airbag, auto se divně zamykalo, baterka se rychle vybíjela. A teď už OK. údajně to mělo být něco okolo toho s/s ale v oblasti rekuperace.

milanxx - jizdni projev auta se nezmenil? Cetl jsem zde prispevky, ze auto po zasahu hur (pozdeji) tahne. napr drive zacinalo tahnout v cca 1700, nyni az v 2200 ot.

Upraveno od Bikes

No nezdá se mi. Právě že jsem to taky četl tak jsem to zkoušel  a pořád to kopne někde kolem těch 1800, člověk se musí koukat kam jede. A psal jsem už, že mám pocit jakoby auto mělo chuť si udržovat rychlost když ho necháš podusit bez plynu, tak nějak si samo víc přidá ale to může být zajetím motoru. Nicméně po to nahrání 90K1 zůstaly všechny fičurky. A nemyslím si, že přehrávali mapu ŘJ Motoru. Spíš to je okolo Centrální elektriky.

Ja mám model 2017 a to pridanie po dlhšej jazde bez plynu mám tiež.

Vztahuje se to asi jen na nejake serie... taky mi nic neprehravali

• 2 měsíce později...

Chalani, ktori ste nechali premenlivy servisny interval. Kedy vas to poslalo do servisu? 

Presne za 2 roky pri cca 20 000 km.

Mam dotaz ohledne provedeni servisni prohlidky u NEAUTORIZOVANEHO servisu - mate prosim zkusenosti jak je to v pripade elektronicke servisni knizky? - pochybuji, ze by koncern nechal neautorizovane servisy pristupovat do vlastnich databazi, jak tedy neautorizovane servisy dokladaji provedeni servisni prohlidky a jak je to s potvrzenim zaruky mobility?

Mám takovej pocit že to prostě bez autorizáku nejde aby platila záruka mobility popřípadě prodloužená záruka. Když ne teď tak někdy v budoucnu když budeš chtít něco reklamovat tak ti to dají sežrat i s navijákem, třeba ti to uznají ale proplatí pouze určité procento.

• 3 týdny později...

Zdravim..asi potrebuju radu :-)  Mam nastaveny interval 30000km nebo 2 roky.  Na prvni garancce jsem byl pri tech 30000km asi po roce a neco.. a od te doby uplynul necely rok, mam najeto cca 48000km a na maxidotu mi to pise ze do prohlidky zbyva cca 20 dni. Co to je za prohlidku  a co vse tam meni?? Interval jsem si menit nenechal.  To je nejaka meziprohlidka mezi garanckama nebo co? 

Dnes se rozlišují dvě prohlídky,které nemusí na sebe navazovat
olej-dle KM nebo podle dní

klasická prohlídka bez výměny oleje.Co se u ní dělá vyjede technikovi až po zadáví VIN do Odisu-podle KM.Někdy nic,jen obhlídka,kontrola podvozku atd,někdy filtry,brzdovka atd atd atd.

Každá další servisní prohlídka je 30000/1 rok

cosby : diky za info 

MilanHos: to by mi tam nesvitily dve..jedna ted a dalsi zas po tech 30000 km nebo 2 letech ... ale to co pise cosby mi dava smysl

• 2 týdny později...

Ahoj, za měsíc budu mít Fabii třetí rok (najeto 31) co všechno mi budou měnit krom oleje a když jsem měl garančku před rokem?

O stranku vys jsem to psal - 60tis/3 roky podle toho, co nastane driv...

Upraveno od epo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.