Hkubes Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Dnes jsem dostal odpověd že škodovky kde mi odepsali mimo to co jsem chtěl že Navigační systém Amundsen je k dispozici za cenu 17 tisíc Kč. To jen pro ty co budou o tom uvažovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) To znamená, že by ještě šel instalovat do aut, která ještě nejsou vyrobená? A těch 17 tisíc je příplatek k základnímu rádiu? Mám objednané bolero ale o navigaci jsem uvažoval... Editováno: 27. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 podľa mna zbytočná investícia. android + sygic a si vybavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Nevíte jestli Amundsen z Octavie III půjde do Fabie III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 podľa mna zbytočná investícia. android + sygic a si vybavený Při navigování ti ale nebude hrát rádio,ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 podľa mna zbytočná investícia. android + sygic a si vybavený Ale komfort je u vestavne navigace ponekud nekde jinde. To je jako tvrdit, ze Audi A8 je zbytecna investice, nebot Fabie te take doveze do prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Je to hlavně o prioritách. Pokud denně jezdíš na neznámá místa, vestavěná navigace je opravdu komfortní. Jenže těch pár cest na dovču zvládneš levněji s externí navigací. A neznám nikoho, kdo by na známých trasách (třeba do práce) používal navigaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Šak preto ju tam najprv nedali ale je dobré že si môžme zvoliť už. Ale tiež pri mojich cestach nepotrebujem navigaciu pravidelne. nie len že do práce trafím ale aj všade na slovensku a dokonca každoročna dovolenka v grécku je už naslepo. Takze navigacia ozaj v pripade hladania niecoho špecialneho. Ale neodsudzujem je to individuálne ako každa časť výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Nedali to tam, protože tvrdili, že to nahradí pomocí zobrazení přes Mirrorlink a soudruzi zapomněli, že stabilní signál GPS je jen za předním sklem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Je to hlavně o prioritách. Pokud denně jezdíš na neznámá místa, vestavěná navigace je opravdu komfortní. Jenže těch pár cest na dovču zvládneš levněji s externí navigací. A neznám nikoho, kdo by na známých trasách (třeba do práce) používal navigaci. Ja na znamych delsich trasach treba pouzivam navigaci uplne bezne, abych mel predstavu kdy dorazim do cile, jestli neni na ceste zacpa atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Pánové, vše co jste tu napsali je v podstatě pravda. Já bych jenom doplnil, že Fabia by měla dostat aktualizaci na SmartLink (čili navíc Android Auto a Apple CarPlay), čímž bude možné používat Google Maps (a tipuju že i Waze bude dostupné v blízké době), což je super věc i na to dojíždění do práce. Třeba v Praze Waze při zácpách/dopravních nehodách dokáže najít takové zkratky, že se člověk diví, jestli tam vůbec můžou jezdit auta, což Amundsen nedokáže. A RDS-TMC vedle Waze nebo Google Maps působí dost směšně. Čili chtěl jsem jenom doplnit, že vše má svoje pro a proti a ani ten SmartGate či SmartLink není úplně směšný a dokáže nabídnout zajímavé věci co Amundsen neumí. Editováno: 2. Březen 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 a co myslíte, bude mezi feťákama, smažkama a zastavárníkama populárnější Amundsen nebo Bolero? Já tipuju to první bo si to spojej s chlastem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 To jsem zevedavy jak by ho hteli z auta vyndat a hlavne jak ho jinde pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Vestavná navigace je o parník pohodlnější než zápasení s mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Happymaster a odkial vieš o smartlinku?to už je nejako potvrdené. Alebo si len počul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 http://www.iphone-ticker.de/skoda-liefert-carplay-im-mai-2015-aus-77967/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) pro mne je lepsi mit vse v mobilu nez neco na ext navigaci. Kvuli tomu jsem vzal bolero. Je pak kazdeho vec, zda ma telefon podporujici primo ML nebo ne:) Editováno: 2. Březen 2015, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 ved práve moj Samsung S4 nie je až taký starý a bohužial nepodporuje tak uvidíme. Niektorí tvrdia že to ide niektorí že nie tak musím počkať. Mne to tak príde ako keby ozaj záležalo na čase kedy sa vyrobila. Podla verzie. Fakt neviem. Zo samsungu mi napísali vraj telefon to podporuje že záleží aký softvér použili v rádiu. Keď som aj na Youtube pozeral videa priamo z aut z ML tak S4 nemala problém ale na iných rádiach. Ale android car by to vyriesil všetko a dokonca je to jednoduchšie a praktickejšie tie aplikacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Jakub3211: Samsung Galaxy S4 MirrorLink, pokud vím, nepodporuje (rozhodně není uveden v oficiálním seznamu podporovaných tady), spíš si to někdo spletl se Screen Mirroringem, což je něco trošku (nebo spíš hodně) jiného . Nicméně, není třeba zoufat, protože S4 by měl dostat aktualizaci na Android 5, kde by Samsung měl podporu ML přibalit (Android Auto už je přímo součást Androidu 5). S5 ML taky neuměl a s Androidem 5 ji dostal, to stejné očekávám u svého S5 mini. Informace o SmartLinku jsou víceméně toho rázu, že jsem si dal dohromady dostupné střípky informací ze kterých je jisté, že Fabia SmartLink určitě dostane a už vyrobené vozy ho dostanou velmi pravděpodobně formou updatu. U Volkswagenu se to jmenuje AppConnect a zde se přímo píše, že ze MirrorLinku uvedeného poprvé u Pola se stává AppConnect, který umožní kromě ML i AA a ACP. Update je velmi pravděpodobný z toho důvodu, že Polo a Fabia jako první z koncernu přinesli updatovanou infotainmentovou platformu MIB II (jejíž součástí už byl MirrorLink) a nedává moc smysl, aby ji VW po necelém roce měnil. Dá se očekávat, že MIB II s novým MR dostane i Rapid a Octavia už rovnou se SmartLinkem a Fabia ho dostane s novým MR jakbysmet. Editováno: 2. Březen 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Neboj nemýlim si to. A ano viem v zozname nie je. Ale viem že som videl S4 použivanú na funkciu ML len v inom rádiu. No a k tomu androidu je to dosť možné. A ja som sa informoval priamo v Samsungu takže ako hovorim je to čisto softvérová vada pravdepodobne aj mobilu aj rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 pokud si flashnes jinou ROM (podporujici ML) tak by to melo fungovat. S4 by mela fungovat. Nexus 5 taky neni podporovan a vim ze funguje (flash:)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 aha tak ono to predsalen mohlo fungovat. A aku verziu mas v nexuse?vie mi niekto povedat ze ked pockam na android 5 pojde to?asi nie či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Lolipop by mel byt uz podporovan. Tak ze pokud si tam nafrcis tedka ROMku s lolipopem (Android 5) tak by to melo fungovat (za predpokladu, ze maji v lolipopu u neofiko ROMky pridanou podporu ML:)). Nexuse 5 ja nemam:) skoncil jsem u nexuse 3:) Ale vim ze funguje (lolipop). EDIT: tak to rozjeli i na S III:) Mrkni na XDAcko (pokud ti to neco rika). Editováno: 2. Březen 2015, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 uz pozeram dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 nemas zac. Ja prave budu kupovat i novej telefon, puvodne jsem chtel jeste pockat (je fakt, ze uz cekam rok), ale stale nevidali nejaky zajimavy telefon (puvodne jsem chtel nexus 6, ale to uz je velke padlo). To uz jsem ale asi moc nepatri:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.