JuRyn Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Dobrý den, chtěl bych Vás všechny požádat, aby jste vyplnili můj krátký dotazníček na téma Škoda Auto. Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplnění zabere 90-120 sekund, které mi velice pomohou. http://skodaautozkusenostiahodnocen.vyplnto.cz/ Děkuji mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 A je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 VŠB Máš to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRyn Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Děkuji Prosím i další o vyplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Maš to tam a to se to podari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Vyplněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 i já jsem to vyplnil ale nemám potřebu se tím chlubit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.