matusgriglak Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 R e n e ta kamera z aliexpres akože nemusíš ťahať kable cez celé auto nerozumiem A ako to zapojis? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Tak.... Ziadne káble cez auto. Mas dva wifi moduly, ktore sa sparuju pri napajani a prenasaju video signal. Jeden pripajas na rádio tak, ako keby si pripajal kameru. Cize video konektor a napajanie. To napajanie by malo byt take, v ktorom mas napatie az ked das spiatočku. Neviem ci ho original radia maju, ci su predpripravene na cuvaciu kameru. Modul davas do pristoru s radiom. Druhy potom pripajas tak, ako keby si pripajal kameru alebo cuvacie senzory... Z modulu pripojis video na kameru a napajanie z modulu a kamery pripojis na svetlo spiatocky. Cize len co das spiatocku, tak mas napatie aj v module a aj v kamere. Tento modul som dal do zadnych dveri kufra...Iba napajanie som tahal cez stlpik az k svetlo. Ja som este daval odrusovaci modul, lebo VW ma problem s nabehovym prudom, tak aby si nemal na obrazovke rusene video (zrnivy pas) na zaciatku. Ten som tiez objednaval z aliexpress. Editováno: 5. Březen 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 A proc jsi nekoupil na aliexpresu kameru s madlem, maji tam dva rozmery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 S akym madlem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Oživím staršiu tému. Riešil niekto kameru v madle na kombika s Columbusom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Hotovo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Vsecko kombik... ale poriesil to niekto uz aj na sedana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenekn Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 V 28. 8. 2011 na 18:58, Milhausek napsal: všechno jde.. máš to vše správně zapojené a nakodované? Pomůže prosím někdo s kódováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Sprav to čo na konci tohto videa a pôjde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 V 1. 9. 2011 na 23:36, Plzeňáček napsal: kde jsi sehnal ten TV tuner? pokud to není tajný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 coze? :D to jsem psal ja :D jsi ten prispevek asi nejak blbe zeditoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Chci si dodělat parkovací kameru a samozřejmě bych byl rád kdybych se v tom pletl ale dle mého názoru Columbus potřebuje RGB kameru a Číňani prodávají CVBS kamery. Tudíž je třeba adaptér CVBS2RGB který se prodává okolo 2000Kč... Nebo je to jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 (editace) Číňania predávajú RGB kamery s NTSC a aj s PAL. Buď to máš napísané v popise, alebo sa ich to rovno opýtaš. Editováno: 14. Květen 2019, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 @DiKey pozri sem do mojej témy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Dělal se SII facelift verze combi s parkovací kamerou přímo z výroby ??? Nebo tahle možnost nešla ..... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Ahoj, dá se někde v rádiu nakódovat, aby po vyřazení zpátečky obraz ještě třeba 10 vteřin zůstal? Celkem by se mi to hodilo když se potřebuji někam vecpat a neustále popojíždim vpřed, vzad a vadí mi ta půlvteřinová prodleva columbusu než přepne na kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Nápad je to dobrý, tiež som nad tým rozmýšľal. Vrádiu taká možnosť nie je, ale viem si to predstaviť cez relé pri montáži. Pri mojej montáži čínskej kamery je tam konverter ovládaný spínaním +12V zo spiatočky, stačilo by tam priviesť trvalých (po naštartovaní) +12V a osadiť relé, ktoré by po vypnutí spiatočky s oneskorením dajme tomu 10 sekúnd vypínalo kameru, napr. takéto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 V tom případě to snadno zkusím, ale mám takový dojem, že columbus aktivuje PDC obrazovku po obdržení signálu zpátečky přes CAN bus. Tudíž i přepnutí zpět nebude od zmizení AV signálu ale od CANu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Tak mi to nedalo, vyzkoušel jsem a opravdu. I když AV signál trval, tak rádio přeplo zpět z PDC dle CAN zprávy. Takže řešením je buď zasáhnout do FW rádia a zkusit nějakou prodlevu nebo na snímač zpátečky namontovat zpožďovač odpojení. Bude pak sice chvíli svítit zpátečka i při jízdě vpřed, ale účel to splní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 (editace) Ahoj, rozhodl jsem se dodělat parkovací kameru do OII předface. Koupil jsem parkovací kameru s jednotkou a kabeláží ( s aktivní trajektorií) a narazil jsem na problém. jako tady: https://forum.octaviaclub.cz/topic/28834-kamera-s-trajektori%C3%AD-oii-face/ Auto už je několikrát předělaný na face ,budíky, multifunkční volant,klimatronik, páčky,podvolantovka atd. Ale kameru nejde zprovoznit. Přesný popis podle obrázků je i u mě jen s tím rozdílem že tam je jednotka 3C8 z VW Passat. Najde se prosím někdo kdo by to upravil tak aby to jelo? Editováno: 5. Září 2019, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Bojím se, že na tohle se tu odpovědí nedočkáš (třeba se pletu), ale vlastně odpověď máš již v odkazu, kde ti ferda odpovídal "musí se upravit jednotka" a na to je tu málo odborníků a když, tak zadarmo ti to nikdo nepoví =/ , což je škoda, jako ve spousty jiných věcí, protože "fóra" by k tomuto měla sloužit, i když zase musíme chápat, že "know-how", není zadarmo... Ale jinak bych taky do svého S2 FL rád dodělal parkovací kameru, kdyby někdo měl na prodej kameru s kabeláží (je mi jedno jestli s trajektorií nebo bez), tak mi napište, měl bych zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Zadarmo to nechci, bohužel mi nebere telefon a nereaguje na sms. Proto poptávám i další co to umí rozchodit.Dojedu kamkoiliv to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Jasně, tak v tom případě ferda, cosby, rolbař, milhausek…. To jsou ty hlavní jména profíků, který mi v hlavě zůstali po pročítaní zdejších příspěvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Tak se mi podařilo sehnat origo kameru s kabeláží (LOW - z tiguana) a zítra jdu vše namontovat. Všechno mám načtené, připravené. nakoupené... Jen se chci ještě zeptat, kdo jste instaloval, nějaké postřehy, rady, které by se hodili před instalací (na co si dát pozor) ? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Tak konecne jsem ferdu zastihnul a domluvil to na tuhle nedeli. Tak uz se tesim az to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.