Woody Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Dal jsem odkaz kde to dělali nám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Trochu jsem ti to poladil, ovšem ve vší slušnosti. zrádče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 myslím ti budu muset dát přezdívku "doktor Ráth" , ten taky bral úplatky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já jsem neúplatný. Pazdráth taky bude brzo bručet. Dnes dostali pálky jeho kumpáni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 se cítili překvapeně s těmi 7,5 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já jsem neúplatný. Pazdráth taky bude brzo bručet. Dnes dostali pálky jeho kumpáni. a víš jak to říkali v "Jáchyme hoď ho do stroje", neber úplatky, neber úúplatky, nebo se z toho zblázníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Vím, a proto beru jenom málo, abych se z toho nezbláznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Kurec, včera sem si řikal, že se počasí trochu už umoudřilo a bude pěkněji. Tak nic zas chčije. U nás u splavu bagrujou hlínu budou dělat celý splav, a ty hovada s tatrama místo aby jezdili pomalu aspon po te ulici, tak tomu davaj knedlik všude lita bahno bigus. Ještě sem ho ráno pustil v ulici a pro dobrotu na žebrotu, projel jak hovado a já bláto až na střeše. Asi se tam budu muset umělců zajít zeptat, jestli maj trochu mozku v palici, když jezdí jak hovada kolem školky s malýma prckama. By mě zajímalo co by pak říkali, kdyby se stal nějaký průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Budou se na tebe divat jak na idiota co to vubec po nich chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) Právě úplně je vidím Řeknu že chcu umýt auto Editováno: 8. Duben 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 S takovyma nenadelas nic. Vsak pockej jak bude poradne sucho jak to pak zacne krasne prasit to pak budes rad at zaprsi a sem tam to trochu splachne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 no už vidím to zaprášené auto, pak lehce sprchne, auto uschne a zůstanou tam takové ty uschlé cestičky kapek, to bude nádhera 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Tož hoši neser te mě Nenávidím špinavé auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 smula a nebo myt kazdy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Tak to je ovšem výzva že bych hned zítra na to naběhl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 No to neni vyzva ale asi to bude nutnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 U nas staveji nove koleje, syncy, ja to umyju az napresrok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 neverim max do srazu bo pak stejne pujde do mycky Jediny kdo prijede na sraz s spinavym autem bude jen Jirka jak ho znam a zbytek budou same lestenky Jsem taky dnes byl v Kurvine a auto cerne jak buty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Pánové zeptám se blbě neměl by někdo zájem o nějaký ten kousek? Se mi jich vyklubalo z hlíny trošku více než jsem čekal Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Na srazu to leštěnky musí být přece se nebudeme dívat na žumpy Kurec pěkně ti to roste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Mno kapku jsem ty počty nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Máš za 5 a do příští hodiny naučit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Tak pravděpodobnost je vždy o nejisté budoucnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Michale mas recht, nemuzu koblicha predstavit jako prase Davide stavim se, co Ti presne nadbyva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.