Květen 24, 201510 r No mi bylo receno prestan kurit a muzes si kupovat veci na auto. Jinak pry vse jen na sebe jak dela ona
Květen 24, 201510 r tak leda ze by si opet zacal a treba rekne. Prestan kurit a muzes mi neco koupit na auto
Květen 24, 201510 r Nachvíli přestalo pršet tak jsem aspoň trošku povysával a obetřel introš. Rovnou jsem taky vyměnil koberečky za letní a taky jsem poladil tlačítka na středovém panelu za mě ideální den PS: vím že to je obyčejný introš staré Fabky ale i tak se mi líbí
Květen 24, 201510 r Prý obyčejný introš staré Fabky ... já jsem teď po zimě dával do pořádku svou Fabii 1 a jak jsem do ní po osmi měsících sedl z Rapida, tak je to jak nebe a dudy. Jako bych sedl do křesla k hostině z dřevěné židle v kuchyni. tak leda ze by si opet zacal a treba rekne. Prestan kurit a muzes mi neco koupit na auto Aby Ti ta Tvoje nezmrzla, jak přestaneš "kúriť"
Květen 24, 201510 r Sakra jak vidim tu lekarnicku v tom kufru jsem si vzpomnel ze mi ted nekdy konci. Co ma zmrznout ? Jsem trochu pomalejsi
Květen 24, 201510 r Autor Zo slovenstiny topit Kua, ja uz ji tam vozim od novoty, to uz asi bude propadla ni?
Květen 24, 201510 r Lepsi zachranit zivot proslym obvazem nez zadnym. To uz jsem jednou resil s policii a uznal ze ano a skoncilo to domluvou.
Květen 24, 201510 r To jsem teda ve svém okolí ještě neslyšel, že by prudili až tak, že by zkoumali i data v lékárničce. Ale tak prošlý obvaz, to je jasný nepřítel státu a chce to alespoň několik minut BK
Květen 24, 201510 r No ono se staci podivat na obal a tam je pouzitelnost. Je sice pravda ze to bylo asi pred 10 lety ale stalo se mi to. To zrovna byla nejak ta jejich bezp. akce. A pokud si jeste pamatuji ze rikal ze se za to dava pokuta. a urcite to bude i ted. Ale hledat to nebudu
Květen 24, 201510 r Autor Jiste ze v berusi, hodil jsem ji k rezerve at vim kde ji najdu, kura, zitra ye po ni podivam a povymenuju to z vercajkem v robote
Květen 25, 201510 r Aby to v robotě nebylo ještě horší Já si zase myslím že ta stovka nebo kolik stojí ta nejobyčejnější lékarnička je lepší než se s chráničema hádat... Protože: pravidla: 1) Pomahač a chránič má vždycky pravdu a udělí pokutu 2) Když nemá pravdu, tak stejnak udělí pokutu
Květen 25, 201510 r Dá se sehnat i za necelé kilo v různých akcích nebo na internetu. V obchoďácích klidně i 3 - 4 stovky. Upraveno Květen 25, 201510 r od slapnahrabe
Květen 25, 201510 r No a plus postovne jsme opet na ceně kolem 200,- Upraveno Květen 25, 201510 r od ASPIRE
Květen 25, 201510 r A ještě ke všemu je pro motocykly ale i tak se dá natrefit na tu levnější i tady u nás.
Květen 25, 201510 r kupoval jsem v Bauhausu tuším za 150,- v takové té tmavomodré plátěné taštičce (Sheron výrobce), bo tu plastovou krabici bych fakt neměl kam dát, naprosto neskladné. Výměnným způsobem jsem to zkusil jednou, kdysi dávno a vyšlo to dráž, takže na to
Květen 25, 201510 r Ja kupoval asi pul roku zpátky za 99 v akci v makru, také v nějaké taštičce latkové jen. Ale ty plastové tam měli taky, jen tuším asi o dvacku dražší.
Květen 25, 201510 r Lékarnička aha to sem taky myslím dostal. Nezapomenu na technickou z motorkou mate lekarničku? No mám a ukažete otevřu kastlík usměju se na něj a že ji nemusím vytahovat. On se ptal proč. Říkám když ji vytáhnu tak už ji nedám zpět. Tak to zavřete. Protokol lékárnička ANO platná ANO. :D Otočil se na patě, ale za odměnu mi to nastartujte, ten zvuk to bude mít úžasný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.