Červen 15, 201510 r Představuji Vám mého Kevina ve svatebním. Upraveno Červen 15, 201510 r od Karlos 61
Červen 15, 201510 r Karlos kdo se zenil ? Nekdo z rodiny a nebo si jen delal ridice ? Ale jinak to mas pekne nazdobene.
Červen 15, 201510 r Kamarádka ,se kterou se známe od narození svých dětí,ženila syna. Byli jsme i zároveň na hostině a já jsem při tom svezl nevěstu. Nalitý jsem byl jak žok,samá minerálka. Končil jsem ve 3.h.ráno posledním rozvozem novomanželů domů.
Červen 15, 201510 r Výzdobu mně dělala právě ženichova matka. Měla to dopředu vymyšlené,a ta fialovobílá kombinace s černým podkladem byla úžasná. V reálu to bylo ještě hezčí než na těch fotkách. Já to tak neumím pěkně zachytit.
Červen 15, 201510 r Jsem pred tremi roky rozvazel svatbu a to na obrad a pak na hostinu a dal jsem rekl ze zpet jezdi taxi tak jsem odvezl auto a sel chlastat s nima Upraveno Červen 15, 201510 r od ASPIRE
Červen 15, 201510 r Ondro,to máš tak jak se žení kuchař z lázní a uvaří mu jeho kolegové. Lahůdky kam se jenom podíváš,pak máš i gaťe malé.
Červen 15, 201510 r V podstatě jsem to zapil v neděli,kdy nás pozvali na popravky. Takže jsem si to taky užil.
Červen 15, 201510 r ja mel primo od nokie a spokojeny A nebyl by odkaz co a jak? Já pravě budu Nokii kupovat a má Qi nabíjení už v sobě, tak chci jen nabíječku k tomu přikoupit. Představuji Vám mého Kevina ve svatebním. Teda nádherná leštěnka. Když se nějaká tmavá nebo černá barva pořádně naleští, tak je to luxus EDIT: Michale díky za odkaz, mě nenapadlo na forum s androidem vůbec vlézt.. Přitom nabíjení je stejné Upraveno Červen 15, 201510 r od Galvi
Červen 16, 201510 r Karlos toho ženicha znám jmenuje se Víťa a je to kuchař s Lázni a hostina byla ve společenském domě v lázních Darkov že.On to chtěl 6.6.svatbu ale měl smůlu protože to jsem se ženil jáááá hahahahha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.