Červen 26, 201510 r jako vypadá to pěkně k tej barvě ty tmavé světla a maska ... ale mně osobně se ta barva vůbec nelíbí, viděl jsem jí v reále na roomstersrazu, kdy tam byli jedni prostějováci taky se scoutem v tejto barvě
Červen 26, 201510 r Máš pravdu, tá farba je divná. Ja ked som kupoval svoju tak taká ani nebola na výber a naživo som ju videl len raz.
Červen 27, 201510 r Jaka koliv barva na aute ktera neni casto videt je moc fajn. Vysvedceni se taky dava drive jelikoz se treba delaji rekonstrukce a ruzne upravy na skolach. Joj synci fuckbook neni muj kamarad a ten profil co mam tak zustane tak jak je a to i bez pratel i z afro ucesem . Mam ho jen abych se podival na to co chcu a ne aby mi to furt vnucovalo nejakou registraci kdyz se chci na neco podivat.
Červen 27, 201510 r V úterý také dostane minimálně dvojku z chování na vysvědčení. Já už mám naštěstí školu za sebou
Červen 27, 201510 r Teda jako vysokou bych si klidně zopakoval, ale základku nebo střední ani ne... To raději pracovat než tam znovu
Červen 27, 201510 r No že tvoje příspěvky odpovídají tak třetí, možná čtvrté třídě základní školy. :D
Červen 27, 201510 r Jo to je sranda, to se ti bude líbit .. Jen jak jsem na tom byl, připadal jsem si jak pedofil.. Všude samé děti.. To je spíš pro věkovou skupinu Rambo a podobně
Červen 27, 201510 r Tak je tu plno decek s rodici a ja tu jsem s dcerou tak pohoda. Ale sam bych nesel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.