Malta Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 vedro ... když už se aj Bulhaři ovívají, tak to už musí něco znamenat ... jinak včera cestou mezi Sofií a okolo Plovdivu, mi teploměr ukazoval 37,2 ... ale naštěstí jak jsme dorazili na pobřeží, slezlo to na snesitelných 30°C. Jinak fórekást je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 No u nas v okoli malo dnes snezit A este jedna pracovna. Svoje som nemal sebou, ale aspon je to Skoda (i ked z pozicovne). A to som si myslel, ze to bude nudne zamestnanie -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Malta fuj vedro. Tak si ho tam nechte a neposilejte tu nahoru Wirer co delas pilota ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Pilota nie. Pracovna pozicia je "mechanik avionik". Ja som pri "zrode" podobnych lietadiel (Viper SD-4 a Skyper GT-9) -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Hm pekna a zajimava prace. To uz je jen kousek od pilota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Malto Malto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Aspire, nj, dnes ich tam bolo asi 20 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 dnešní večeřu jsme měli s kulturní vložkou ... asi o dva odstíny světlejší Louis Armstrong 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 "o dva odstíny světlejší Louis Armstrong" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) Takže, abych tu anketu trochu uzavřel jednoznačně vítězí zelená barva. Tudíž barvu si značím. Zelená A teď prosím všechny, kdo chce triko ať mi napíše do zpráv. A to velikost a množství kolik by jich chtěl a jakou tam chce přezdívku nebo jméno na prsa. PS: jak jsem říkal nejsem drobek beru si XXL a babě L (kdo mě i jí viděli tak si asi umí představit) Abych upřesnil jsou i větší modely jako třeba 3XL Editováno: 29. Červenec 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 No jo a co ten napis kraje misto te hospody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Přesně na to samé se chci zeptat jako Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tááák hoši, návrh zrobím zítra máme času dost a valím dneska na noc. Cituji Karlose: No s tím nápisem mám taky problém. Rozhodně na triku či polokošili by každý z nás měl mít svůj nick, to abychom se na fotkách poznávali , pak by tam rozhodně měl být buď nápis ŠKODA nebo znak Škoda, a jak říká Aspire nebyl by marný mor.slez. kraj. Rozvržení bych viděl asi tak: prsa - vlevo či vpravo - nick + znak ( vedle sebe či nad sebou ) záda - nápis Škoda + kraj Neumím malovat,tak to raději popíšu,možná někdo zdatnější tento návrh zpracuje a představí. Pokud možno bych byl pro polokošili,bylo by to elegantnější. Tak a moje odpověď, jasné trika budem nosit všichni je to jen o Domluvě Vepředu dáme každý svoji přezdívku to je jasné a vedle ní nebo spíš na druhé prso bych hodil znak škoda (je možnost ho hodit i na rukáv). Na zádech je zrušena už hospoda to jsme řešili hodíme tam Nový nápis Škoda. Ten moravskoslezský kraj bych hoši hodil menším na rukáv pokud se shodnem samozdřejmě. Jinač jestli ho chcete klidně se může dát pod tu Škodu na záda, ale myslím, že na tom rukávu by to nevypadalo špatně. Dokonce tam na moto trikach dáváme vlajku na jednu ruku a na druhou přezdívku. Klidně pokud někdo se nudíte umíte malovat ukažte svůj návrh a budeme hlasovat. Jestli vám to nevadí zítra bych začal s malováním. Tak do pátku bych to sem upnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Super Patriku udelej navrhy a ja to dam do te ankety neni to problem zmenit ty otazky. A muzem znova hlasovat Uz se tesim na tve navrhy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Patriku děkujeme za ochotu Za mě určitě velikost L 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) Hoši ještě jedna věc trika bych chtěl vzít pak od Adlera tak tu máte rozměry ať se někdo nevypeče https://www.adler.info/CZ/cs/article/tabulka-velikosti-23/www.adler.info/CZ/ KOukněte na to. PS: koukněte vlevo i na Barevnici jaká ta zelená by byla dobrá Jestli vzorek 06 nebo vzorek 16. Editováno: 29. Červenec 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Paráda,pokud toho Patriku vymyslíš víc,bude z čeho vybírat. A s anketou plně souhlasím a už se těším. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Karlosi udělám snad zítra nebo pozítří 2-3 varianty a Aspire to pak hodí do ankety a tímto to asi uzavřeme. Pak koukněte všichni jen na ty velikosti a napíšete počet trik a velikost a přezdívku DO ZPRÁV mi. Karlosi koukni i ty na ty velikosti si mi tam psal to M tricko tak at más jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Z odstínem zelené neporadím,poněvadž po každém stažení mám ty zelené někde jinde. Teď zrovna na oranžové. Musím k očnímu na vyšetření,už nepoznávám barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jo udělal jsem kontrolu velikostí podle tabulek,je to OK. To menší je pro panimámu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Kluci kdo už má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Já zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Už v tom dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) Zdar hoši tak ohledně těch triček připravil sem 4 varianty předku a zadku a pak variant rukavu. Prosím Aspire at to upne na hlasování. Já sám jsem pro 4tou variantu budu příspěvky nahrávat po variantách. 1. Varianta Editováno: 30. Červenec 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 2. varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.