Přejít na obsah

slapnahrabe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 265
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Vše zveřejněné uživatelem slapnahrabe

  1. Já měl z výroby 0W-20. Při první výměně nabídli, jestli chci ten nebo 0W-30. Ptal jsem se jich na názor, doporučili 0W-30, i když je levnější.
  2. Toto mi kdysi dělalo starší Xiaomi, vyřešilo to dočasně nějaké nastavení přes vývojářský režim, pak aktualizace trvale.
  3. V palubním počítači je položka "Vozidlo - stav vozu", kde jsou chybová hlášení nebo v infotainmentu pod nabídkou "Car". Obojí je popsáno v návodu. Pokud se chyba již neobjevuje, tak zpětně leda přes diagnostiku.
  4. https://www.garaz.cz/clanek/testy-skoda-fabia-15-tsi-boduje-na-vsech-frontach-21008008
  5. Ta madla navrhoval opravdový magor. Zatím jsem tady postřehl jen toto řešení.
  6. Já zase souhlasím s @barnak. Jsem s full led zpátečkami velmi spokojený, Takže nejlepší je vlastní zkušenost, protože každému to bude připadat jinak.
  7. Co to je za dotazy, vše má svou cenu. Projdi si inzertní portály a uvidíš, jak se to aktuálně pohybuje.
  8. Aby to nedopadlo jako s tou pověstnou sbírkou motýlů :-)
  9. slapnahrabe

    Palivo

    Téměř pravidelně už 4. auto. Mají tady nejlepší cenu a je to i po cestě na nákup. Přidávám VIF a nikdy jsem problém zatím neměl.
  10. Tak všichni víme, že to žádný bonus není, jen to sníží tu vatu, co na tom i tak mají.
  11. A co to bylo za auto? Já mám se Škoda Plus a výkupem stejnou zkušenost už dvakrát. Vždy to trvalo opravdu jen pár minut i se zkušební jízdou a ta byla v podstatě jen kolem domu. Pokaždé to ale bylo auto maximálně do 4 let stáří, do 100 000 km, velmi udržované a se servisní historií v autorizáku.
  12. Tyto problémy se táhnou různými modely už docela dlouho.
  13. Ani mi tam nic netrčí, jen odtokové otvory.
  14. 7.3.620524 a nemám problém, používám vždy poslední verzi, co je dostupná.
  15. Zní to jako ten problém, co jsem měl já, také to po nabití chvíli fungovalo. Zkus tu kameru odpojit a akumulátor nabít.
  16. A pochybuji, že by tam byla taková závada, aby to bralo nějak hodně, to by hezky svítil. Však zkus tu kameru také odpojit. Tobě se to hlášení a nefunkční SS projevuje trvale? Vysokou potřebu energie pro vozidlo spolu s nefunkčním SS mi to stále vypisovalo, když se nějak zbláznila ta sonda na akumulátoru a následně ho i popravila. Celý rok jsem jezdil bez SS s tímto hlášením, až když přišly mrazy, tak jsem velmi obtížně startoval. Ruční dobití akumulátoru chybové hlášení odstranilo, SS začal fungovat, ale jen na pár kilometrů. Skončilo to výměnou té jednotky a akumulátoru.
  17. Mám to tak zapojeno také a žádný problém nemám.
×
×
  • Vytvořit nový...