Srpen 4, 201510 r To jsme rádi Co Michale,vyměníš ženu za mladší i s letním sídlem ZDARMA? Snad On hleda lepši model jakv tuto pisničce On hledá a ne ...... :D
Srpen 4, 201510 r ale kaj synci ja uz bych zadnou zenskou nebral jsem si uzil za tu dobu az az A kdybyś miał możliwość dostać młodą fajną dziewczynę z fajnym cyckiem a umierącą się zachować w łóżku to byś nie poszedł :D kdybych měl jsi možnost dostat mladou krásnou holku s fajn prsa a ktera by se uměla chovat v ložnici to bych se nepošel :D
Srpen 5, 201510 r Tuž synci mě jako baby furt baví , ale už to není jako před 20 lety jak jsem je svlékal očima A žádnou nehledám doma nemám žádnou škaredku za kterou se nikdo už neotočí
Srpen 5, 201510 r Ale neříkám že občas na nějakou nekouknu kdo by se neohlíd že? EDIT: Nějak to tady pohoršovalo veřejnost Upraveno Srpen 5, 201510 r od Bullets
Srpen 5, 201510 r Mne zena staci moja...a obcas vyskocia nejake obrazky na facebooku. Kuknem a ideme dalej... Inac To tak, ked elektrikari dostanu ulohu...preco sa aj nezabavit po tvrdej drine? test "cuvacej" kamery napojenej na jeden z displejov lietadla... -- Z mobilu
Srpen 5, 201510 r Právě přizpůsobovat si další (novou) se mi fakt nechce Aspire > je věrný své ženě až k smrti
Srpen 5, 201510 r Už nebude psat kde :D . Musime směnit temu bo mi se zaputi jiné myslenky , a bude smišně ale špatně
Srpen 5, 201510 r Tomus: nechceš své všechny myšlenky hodit do jedné odpovědi a neodpovídat na vše zvlášť?
Srpen 5, 201510 r co to je na fotce? dezodorant nebo jiné mazani k ženy? Tohle je můj nový šampon na auto
Srpen 5, 201510 r Tohle je můj nový šampon na auto Haha :D , ale jsem blbky Ale blondynka by ho použila np. k myti se :D
Srpen 5, 201510 r Jo jsme v Hospodě ale když tady dlouho nejsem tak na vše odpovím najednou a né že mi furt vyskakuje že Tomus odpověděl... Ti jde o počet odpovědí nebo co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.