Srpen 14, 201510 r Ondra taky mám pod postelí plnou krabici Lega že bych ji vytáhl a udělaáme soutěž ve stavění ?
Srpen 14, 201510 r No co. Tiez sa na to chystam, ale asi az po dovolenke mam aj predoslu Ferrari ediciu komplet -- Z mobilu
Srpen 14, 201510 r Já měl lega jako sraček ale segra to nějak skonfiskovala a rozebrala když byla malá takže už to asi dohromady nedám. Ale mám nějaké poslední kousky postavené na poličce (kde se na ně práší a čekají na potomka )
Srpen 14, 201510 r No ták Bullets,fofrem oprášit,vydrhnout kartáčkem a šup,šup postavit autíčka. Upraveno Srpen 14, 201510 r od Karlos 61
Srpen 14, 201510 r Chlapi i tady bo vidím, že ne všichni ví, že v pondělí objednávám trika...rozešlete to po známých atd co jezdí s náma na sraz do sedlišť já nemám tad čas a napsal mi třeba George_rider mi napsal teď že ani nevěděl. Díky moc nemám na to teď čas to zjišťovat. Tak ať pak nejsou lidi nasraní. Patrik
Srpen 14, 201510 r Lidi prosím pojdme se domluvit na srazu ať můžu při tom objednávání domluvit nejpozdější termín dodání ... děkuji jak sem už psal já můžu 12.-13.9 a pak 22.-23.9
Srpen 15, 201510 r No pokud vim tak predbezny datum byl 26.9 pak byl nejak blabol . Takze sraz bude nejspise asi 26 nebo 27 zari Tak bude asi tezke se nejak domluvit bo ostatni tam psali ze jim to v jinych datech nejak nevychazi. Mi to je jedno kdy to bude bo ja mam cas o vikendu furt Jozzimu napisu SMS at se ti ozve na ty penize. A nebo pokud mas fuckbook tak napsat tam kontakt poslu pres SZ pokud chces. Cislo telefonu nevim jetli muzu rict dal
Srpen 15, 201510 r No takto nevím leda že by někdo dojel pro ty trička pač ja nebudu moc sem v praci na 12tce cely tento vikend. S Jozzim sem vyřešen včera večer sem mu volal. Upraveno Srpen 15, 201510 r od filippatrik
Srpen 15, 201510 r No s vama je to tezke se na necem domluvit. No kdyz tak je nekdo vyzvedne u tebe to urcite nebude problem. A nebo si muzem dat takovy treba maly pred sraz nahore na te vyhlidce od jizby.
Srpen 16, 201510 r Semnou problém nebyl mi to vždycky vyšlo dojet aspoň na chvilku Jsem totiž nebyl v práci
Srpen 16, 201510 r Takže kdy teda? Měl jsem za to že sraz bude 26.9 Akorát od 18-20. září jsem z Fabia clubu v Pasohlávkách
Srpen 16, 201510 r jo super, sice krátké, ale maximálně jsme si to užili ... a jinak si můžeš počíst v cestopisu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.