Srpen 17, 201510 r No pokud vim tak predbezny datum byl 26.9 pak byl nejak blabol . Takze sraz bude nejspise asi 26 nebo 27 zari Tak bude asi tezke se nejak domluvit bo ostatni tam psali ze jim to v jinych datech nejak nevychazi. Mi to je jedno kdy to bude bo ja mam cas o vikendu furt Jozzimu napisu SMS at se ti ozve na ty penize. A nebo pokud mas fuckbook tak napsat tam kontakt poslu pres SZ pokud chces. Cislo telefonu nevim jetli muzu rict dal Ja sem slepý cip co ani do šichtovnice se neumí podívat. 26.-27.9 můžu. Čuměl jsem na blbý měsíc. Takže pokud bude sraz a budou trika dovezu a bude foceníčko.
Srpen 17, 201510 r A ja posilam pozdrav z dovolené z Jiznich Cech Upraveno Srpen 17, 201510 r od ASPIRE
Srpen 17, 201510 r já měl loni tento úlovek (letos se mi tam nikde jezdit nechtělo, nehledě, že bych musel obejít půl pensionu, aby mi udělali místo pro vyjetí )
Srpen 17, 201510 r Malta mas bludistaka a dal si krasnou fotku Noco zitra to mozna postavim jinak Ale fakt slo o to zatisi krumlovskeho zamku a ne popelnic Upraveno Srpen 17, 201510 r od ASPIRE
Srpen 17, 201510 r jj, v Krumlově je krásně, byli jsme tam před mnoha lety (tuším 1999 nebo 2000), měli jsme tehdy ještě šáde 120 LS. Bydleli jsme na chalupě v Branišovicích (kousek od nádrže Římov) a vím že to bylo 15kiláků do Budějek a 15 kiláků do Krumlova, přesně na půlce. A tehdy když jsme jeli do Krumlova na výlet, sjíždíme z toho kopce dolů od Budějek a stavěli nás cajti, ale spíše ze zvědavosti
Srpen 18, 201510 r Jo jo v Krumlove je nadhera fajne hospudky tu maji a zitra jsem si zajistil mista ZDE A dnes se jde na prohlidku pivovaru Budvar akorat pocasi zatim nic moc furt tu chčije. P.S,: jsem tam tu fotku radeji vymenil aby Vas tak ty popelnice .......
Srpen 18, 201510 r Ten plyn z těch tvojich zapalovačů cítím až tady u nás to co cítíš, jsou ostravské hutě , tak si to nepleť
Srpen 18, 201510 r Michale a v Budějkách Masné Krámy by jsi také neměl vynechat ... jinak užívej dovču
Srpen 18, 201510 r co se týká těch vašich Lego-Shell tak ... http://ekonomika.idnes.cz/shell-nabizi-na-pumpach-stavebnice-lego-zrejme-naposled-pjj-/eko-zahranicni.aspx?c=A150817_174810_eko-zahranicni_ozr
Srpen 18, 201510 r Pos*ani greenšiťáci Těch lego stavebnic bude škoda Upraveno Srpen 18, 201510 r od Galvi
Srpen 18, 201510 r Svět se v prdel obrací. Z čeho se asi tak vyrábí plast na kostičky Lega? Že by z ropy???
Srpen 18, 201510 r Dik Ondro Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat to co cítíš, jsou ostravské hutě , tak si to nepleť Nepletu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.