Srpen 18, 201510 r Ahoj. Je zde moc veselo Mi se libi tato Vaše tvařička (emotka) s tim fakarsem :D velmi pěkně vypada :D Karlos61 > Mi se libi kdy se vitame a mluviš mi polské Cześć . Tohle krasně vypada takové česko polske Cześć .
Srpen 19, 201510 r Tomus: no to ćeść mam od tvojich koleguv co ich voźe do roboty. Sorry,ale líp to neumím.
Srpen 19, 201510 r Tak pivo na to kde to je tak je cena v pohodě. Ale jsem se tak přežral se ne nemůžu ani hýbat.
Srpen 19, 201510 r Aspire > paragon daj žonie aby zaplacila :D Bedzie cie za kochač do konca žycia :D
Srpen 20, 201510 r Bo sedela vedle me i s dcerou. Sam bych to ani nesežral. Jsem snědl jen ty žebra a byl jsem KO. Ale neměli chybu přímo luxusní.
Srpen 20, 201510 r Sakra Michale, to mi nedělej, jen jsem se podíval na tu fotku účtu a dostal jsem hlad Ještě že si tu dal jen fotku účtenky a ne jídla
Srpen 20, 201510 r No chteli jsme to i vyfotit jak ti japonci ale byla tam dost tma bo to bylo delane jako staroceska krcma a ty fotky byli nic moc i s tim bleskem mobilu.
Srpen 20, 201510 r Já robím Třeba teď jsem se vrátil z T-M v Karolíně a ten týpek co tam byl snad na něčem jel
Srpen 21, 201510 r Krása .... Hoštice . Tam jsem byl také jednou, když jsem jel služebně okolo, tak jsem si udělal malou zajížďku, ale jinak s rodinou se tam chystáme už léta, tak mám pocit, že se tam dostaneme, až náš Sebík bude krapánek větší. Jinak myslím že nějak v srpnu tam bývá i "Stodola Michala Tučného".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.