Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jestli ti to přestalo hrát když si vjel do díry nebo poklepal na dveře tak bych to viděl špatným kontaktem nebo zlomeným drátem. Zkus to rozdělat a mrknout, pokud si měl ve dveřích vodu klidně by mohl být zoxidovaný nebo uhnilý kontakt na repru.

Vloženo

přesně tam jsem mířil, buď blbě udělaná kabeláž (blbě přepinované, či překrimpované) v konektoru u rádia (pokud došlo ke změně z aftermarket na origo či naopak), nebo na druhé straně u repráků špatně nakrimpovaný kontakt, nebo zlomená kabeláž v průchodce dveří

Vloženo

hm, tak to by stačila aj ta tvoje délka ... :kol-47: . Dík

nicméně si to ještě nechám projít hlavou a možná udělám dvě stejné verze na páté dveře pod RZ

Vloženo

Jirko, hoď mi pls cenu na SH v černé v délce 50cm a výšce max 10cm. Já ti pak upřesním počet a případně i tu barvu na mimoňa, ještě to musím probrat s mladou

takže závaznou objednávku ti řeknu nejpozději v pondělí ju?

Vloženo

ještě mě napadlo, toho mimoně, tuším jsem to taky tady někde viděl, že ho má někdo na bočním okně, jenom jako půlku (od hlavy nahoru), že čučí na okraji skla, nemáš ho náhodou? Bral bych ho raději namísto celé té postavičky

Vloženo

Ahoj Kluci , Klučky :)

Nemam ori radia :( . Ori nechci :)

Podle mně tohle je takhle že tam momentaně nema styku na repaku .

Dnes volal jsem do ado autodruzstva mají mi udělat cenu na montaž :)

Dnes byl se v obchodě co mají car audio a je opravuji. Pokecal jsem s prodavačem na temu repaků.

On mi řekl že Vw/Skoda daji repaky s papirovou membranou a staci trochu vody a repaku může byt k koša na odpadky.

Ford daji takové repaky co nektere udržuji jen 2 roku a jsou kaput. Skodovka ma moc lepši, ale taky marné.

V dnešni době nejlepši jsou repaky od pioneer. On neměl žadne reklamaci a žadne opravy na ně.

Ja v poslednim autě měl pioneery a byl s nyni moc spokojeny a u fabie bude mit taky :) .

Prodavač mi řekl že nejlepé bude s předku dát vyškové a basové a na zadek široké.

Vloženo

Malta, sepiš mi to prosím všechno do zprávy, nestíhám teď, tak ať to nedomotám a neudělám něco špatně. Jinak určitě ti cenu pošlu než se to vyrobí na odsouhlasení.

Vloženo

:D vzdyt je to uplne jednoduche co napsal Pepa :D. Pepan chtel samolepku a delku nevedel tak to zmeril uctem. No a Jirka ma zajet do ikei a koupit stul a jak bude mit tu uctenku pak tak tam bude mit delku s te samolepky. :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...