Říjen 1, 20159 r Hosi, na srazu jsem videl, jak nekdo nekomu predaval ten suchac na prilepeni SPZ na auto? Jak to funguje? Drzi to? Uvazuji o tomto reseni.
Říjen 2, 20159 r Aj mne to drzi, aj ked este to mam asi iba pol roka. Vyzera to o dost lepsie ako plastove drziaky a SPZ neklepe pri zatvarani kufra -- Z mobilu
Říjen 2, 20159 r Já zrovna dneska zkouším nějakou novou slim verzi této pásky tak uvidíme mno musím prostě vyhodit ty hnusné plastové rámečky co má teď žena na Koktě...
Říjen 2, 20159 r počkej, to už jsi zase dostal tolik důvěry, že ti svěřili zase náklaďák? Nebo už to vzdali jako marný boj s tou spotřebou, že už i ti osobáci ti žerou jak ruský tank .
Říjen 2, 20159 r Spotřeba se asi neřeší Ale šéf mi cca 14 dní z5 říkal že viděli jak jezdím dle GPS Jeden z mnoha případů
Říjen 3, 20159 r Michale první byla za parkování Ale na to že mám řidičák od necelých 16ti let tak druhá ujde Pawouku že já Tě budu muset zase vyhnat z výfuku? Nuffe neštvi mě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.