Karlos 61 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Davide,tak ať Vám to vydrží hodně,hodně dlouho. U nás už krásných 31 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Děkujeme moc držte palce ať počasí přeje a všechno klape bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Pocasi vyjde, jen trochu zima. Nevesta si hodi bily kozuch pres zada a ty si das o jednu pulku navic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Davide taky se přidáváme s moji a prejem jen to nejkrásnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Já budu mít 3 vrstvy takže to bude v poho (navíc aperitivek taky bude ) a nevěsta kožuch nechce a bude to maximálně muset vydržet v bolerku nebo jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Docela odvaha Ja se zenil v cervenci, to jsme meli trochu jine problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Jo syncy,podzim je na svadby akorát.My dneska 32 let spolu.Zitra slavime,bo vikend. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Ahoj vsichnim Davide, posilam Ti/Vam z polska prani st'asnej a krasnej manzelstvi cesty. At' se Vam dari . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Docela odvaha Ja se zenil v cervenci, to jsme meli trochu jine problemy Jo tak když si bukovala šaty jsme ještě nevěděli jak bude a hlavně jí prý k šatům kožuch nejde ale to já můžu posoudit až v sobotu... Ahoj vsichnim Davide, posilam Ti/Vam z polska prani st'asnej a krasnej manzelstvi cesty. At' se Vam dari . Díky posíláme do Polski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Ondra mám jasno, v životě bych si moje auto nepůjčil Ty tvoje spotřeby, já se divím, že tě v té práci ještě mají. Patrik , ja taky :D Editováno: 8. Říjen 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Ondraček povinnen bych platit vysši pojistku za pseudo sportovni nebezpecnou a hroznou jizdu na silnici :D Editováno: 8. Říjen 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Piš to raději polsky,to se dá aspoň číst 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Bullets > neni zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Dobrze . Napisze Ci to jeszcze raz Ondracek powinien płacić vyższe ubezpiecznie z powodu pseudo niebezpiecznej i groźnej jazdy na ulicach 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Ja koncim. Jdu spat bo zitra musim driv vstat k praci. Preju Vam dobrou noc a Barevne snicky. . Ondro Tobe Taky Editováno: 8. Říjen 2015, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 RIP... Podle vy-pípání a plastového zvuku jsem moc šťastný nebyl ... Večer tam toho nešlo moc vidět, ale nesvítí mlhovka a denní a za jízdy tam něco rachotí.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 A jejej liska se sla probehnout a ty si ji prejel (delam si prdel). No fiiha to nasere. No uvidis az za svetla co bude. Taky mam uz par stretu se zviraty a vim ze za tmy to jeste jde ale za svetla to vyleze a skody jsou takove ze by to nikdo necekal. Volal si policajty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 No tak to je pěkně v p... Ty zvířata to je peklo. Až bude světlo tak to pak vyfot. Když nad tím uvažují vlastně buď i rad že bylo vcelku malé nedovedu si představit kdyby to byla třeba Srnka. Ale soucitim s tebou. Brzo oprav ať zas můžeš brouzdat po silnicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Taky mám za sebou střet se psem, vběhl mi přímo pod kola. Nic se mu nestalo, utekl ale mě málem je.lo. Na druhý den měl přijít kupec na auto. Naštěstí byla jen vycvaklá mřížka na chladič. Jsem zvědavý co budeš mít poškozené, tipl bych to na plast pod motoren. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Michale: nevolal, bylo to kolem půlnoci a než bych se na někoho tam dočkal, budou vánoce a nebo mě sestřelí nějaký kamion. Kdyby nejelo to auto do protivky a měl bych dálky, možná bych si ji všiml dřív, ale takhle jsem viděl jen na poslední chvíli svítit ty jeji oči a to mi jen střelilo hlavou brzdit nebrzdit ale než jsem se rozmyslel, byla za autem. Uvidime, za chvilu musím jet do práce, tak se na to mrknu. Patriku: No kdyby to byla srna, tak je to masakr, rovných 130 jsem nejel a nevim kde bych ji v autě pak hledal, nehledě na to, že jsem jel i trochu rychleji Woody: Jo jestli jenom nějaký plast, to je je ještě ok, auto jelo skoro normálně, tak snad to nebude nic vážného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Tyvole tak to je hnus Kdyby to byl zajíc (nebo i srnka) tak už je to stáhlé a na pekáči Ale hoď tady pak foto jak to vypadá po světle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Zkurvená liška vole pěkně to tam šlo slyšet...nafoť to pak Snad to nebude nic moc vážného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ale rychle to měla za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ajaj, ještě aby Fabka nechytila vzteklinu. Snad se to obejde bez velkých škod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Jak v Comebacku Dostala jméno podle výrazu jaký měla,čest její památce Diviš bylo to jméno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.