Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 tak v tej době ... když tak nad tím přemýšlím, byla to moje první jízda a vlastně i poslední v šestiválcovém autě ... ale byla to rajská hudba poslouchat ten motor jak krásně bublá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 ... to já když se ženil ... vezl jsem si prdel papalášskou T613 Nojo,vždyť ty už taky něco pamatuješ :D tak v tej době ... když tak nad tím přemýšlím, byla to moje první jízda a vlastně i poslední v šestiválcovém autě ... ale byla to rajská hudba poslouchat ten motor jak krásně bublá A pak si přesedlal na poloviční 6ti válec Ale vlastně dohoromady máš jeden 6ti válec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 já vím, jsem jen o trochu mladší než hnědé uhlí ... ale musel jsem vám severomoravákům zahrát na city s kopřivnickou Tatrou máš recht, stačí si nahrát jeden motor, druhý motor, sesynchronizovat a možná tam to bublání taky bude co .... no .... spíš asi ne, furt tam budou dva vysavače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 ... jsem se zapomněl pochlubit ... o víkendu jsem po doooooouhéééé době umyl Andělu, a konečně jsem tam mohl taky lípnout tu nálepku ze srazu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tys měl dvě Á-osmy? Dobře ty Já jsem si vezl zadek v Lexusu LS600h a nevěsta měla BMW 760Li. Jop byly to dvě A8 a moje tam měla ještě nějaké blbé písmenko L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 My sme pred rokom boli skromnejsi i ked neviem ci som to sem nedaval... -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 já vím, jsem jen o trochu mladší než hnědé uhlí ... ale musel jsem vám severomoravákům zahrát na city s kopřivnickou Tatrou máš recht, stačí si nahrát jeden motor, druhý motor, sesynchronizovat a možná tam to bublání taky bude co .... no .... spíš asi ne, furt tam budou dva vysavače A výsledek bude motor o objemu 2.4,bude mít 24ventilů a 6 válců ... jsem se zapomněl pochlubit ... o víkendu jsem po doooooouhéééé době umyl Andělu, a konečně jsem tam mohl taky lípnout tu nálepku ze srazu No to brzo Proč Andělu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 A proc ma Andela nalepku CZ kdyz uz to ma v RZ ? Jinak nalepka skodahome 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 No to brzo Proč Andělu? na umývání auta už jsem nějak líný a do myčky jsem se tak nějak dostal až teď při jiné příležitosti. No a proč Andělu? Každé naše auto mělo, má jméno (vybíráno z kalendáře vždy blízko okolo data pořízení) a navíc že je to taková zlatá barva, tak i to andělské jméno je trefné A proc ma Andela nalepku CZ kdyz uz to ma v RZ ? Jinak nalepka skodahome dlouhá historie ... mám značky, kdy tam ještě EU nebylo, takže jsem dal na auto nejdříve tu černou plastickou CZ, abychom mohli podnikat ty naše výpady do zahraničí. Pak jeden čas před dovolenýma v telce strašili, že pokud to nebude předpisové bílý podklad a velikost, že mohou v extrému i vracet, řekl jsem si, poté co na všech těch HU, SRB, BG hranicích viděl ty Turky, že taky nemají žádnou nálepku MPZ, ale jen EU označení na registrační značce, dokoupil jsem si tam samolepky na RZ ... já vím ve výsledku je to blbost, protože ani to není předpisové, takže kdybych narazil na kokota, tak mě vrátí tak jako tak ... no a mezitím už Anděla přestala jezdit za hranice, takže už to neřeším ... uf dlouhý příběh 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Hi co se mi dnes podarilo vyfotit 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 to vypadá na přebarvenou blondýnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Uf dlouhy pribeh No kdyz to vzdy vidim na nejakem aute to CZ v jakemkoliv provedeni tak to nechapu co to ma znamenat a hned mi to vleti do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Hi co se mi dnes podarilo vyfotit No tyvole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Ona prvne se natahovala a nedosahla na ten suplik, tak si otevrela dvere ze vyleze ale ten suplik ji zavazel tak prolezla oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 já vím, Michale, ale když já bych nesnesl na autě tu bílou kravskou nálepku CZ, tož raději menší decentní, ale na Čendovi to neřeším, tam je EU na RZ, takže tam jsem se už nějakou nálepkou nezabýval a když to prochází těm černým čmoudům z Turecka, tak proč by ne mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Karle i se sroubama v zadeh se dá hrát , jako můj bývalý kolega , akorat musíš používat odlehčené hole a hlavně nesmis na to jít jako při baseboalu. Pokud budeš mít chuť rad Te nějaké základy naucim víc toho neumím OK. Beru Tě za slovo,až bude víc času a více sluníčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 já vím, Michale, ale když já bych nesnesl na autě tu bílou kravskou nálepku CZ, tož raději menší decentní, ale na Čendovi to neřeším, tam je EU na RZ, takže tam jsem se už nějakou nálepkou nezabýval a když to prochází těm černým čmoudům z Turecka, tak proč by ne mně Kolega si na cestu do BG vyrobil označení CZ tak, že koupil standardní normovanou samolepku CZ a tu nalepil na magnetickou podložku (jako mají třeba někteří taxikáři na označení vozu), tu pak zastřihnul podle toho CZka a může to kdykoliv dle potřeby sundat, či plácnout zpátky na víko kufru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 to je goood vychytávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 (editace) Kluci plánujete ještě nějaký sraz mimo toho Vánočního? (teda předpokládám že bude jako loni) EDIT: mám chuť na bramborák Editováno: 15. Říjen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Ahoj. Ja mam PL a co mi udelate Ondro > Spiše bude srazik před Vanocema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 zabavíme auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Sraz no klidne bramboraky stejne nejim tak je mi to jedno. A pokecam rad. Ale kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 malta > Haha . Nedam se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 tak odeberem značky jako nezpůsobilé pro další provoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 to je goood vychytávka jj, lze též aplikovat na označení "Z" pro začátečníka za volantem v rodině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.