Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem se divil,že to přežil vůbec

• Autor

Ten náklaďák jsi náhodou neřídil Ty ?

Ahoj Vsichni :)

Ondro > podle mne jsi jeste neco detsky :D  . Me uz nebavi kdo ma jake zrychleni :) . Kazdy jede jakhle umi :) . Jeden jede jako blazenec a jiny jede spanelskou jizdu :D . Nehody se berou od tech balzencu  :D  . Myslim ze se s mnou souhlasis :) .

Bullets > nasel jsem nove alu disky od Skodovky . Podivej zde > http://sklep.autosliwka.pl/pl/p/FELGA-ALUMINIOWA-15-ORION-6X15-ET47-CCA600003-/1089

Nevi ci Tebe tohle zajimava .

tak se mi dnes po 313 400 km odporoučel do věčných lovišť brzdový spínač :kol-26: . Chybělo mi posledních 18km domů, najednou se rozsvítilo EPC, tak jsem drbnul do brzdového pedálu a za mnou tma. Doma jsem to už jen píchnul na VAG, "brzdový spínač nesmyslný signál" ... tož čest jeho památce :rip: ... ale vydržel dlouho

Bylo to myšleno je kvůli tomu jak to zrychluje :) 

Tak to nasere  :kol-138:  :kol-48:

to sice ano, ale za to budu moci díky tomu zítra řídit toto kolegovo auto, páč má kolega papíry v čistírně za rychlost na mašině :kol-28:

post-3505-0-49481700-1446665439_thumb.jp

To mi připomíná od času 41:55 vzpomínku na Peugeot podle TG :D

http://www.topgear4fan.cz/epizoda-22x05/

Jak říkal Jeremy-Peugeot-to je takové dokonalé auto pro nedokonalé lidi  :smich::D

zase na druhou stranu, po tolika km položka za 300,- Kč není taková hrůza :kol-31:

Ondro zrychleni pekne ale to je tak akorat na to jak prijit brzo o papiry.

Martine pekne napsane s tim spinacem jsem se ze srdce poradne nasmal jak si to napsal. A pazouta nebrat :D

Rozumim Te Ondro :kol-47:

Ale vis na co mi jde :)

Michale-Na svezení pěkné,ale živit bych to nechtěl no :D 

Tomus-jasně  :)

zase na druhou stranu, po tolika km položka za 300,- Kč není taková hrůza :kol-31:

Tak tak :) 

Michale neboj, jen půjčím, ale zase vrátím, v tomto já jsem patriot :skoda:

Vis ja si z kazdem umim domluvit . Obacas tohle dlouho trva ale vysledek je pozitivni pro obe strany :)

Jen neumim se domluvit s idiotickim debilnim polackem :D . To se neda :D

V polsku na fcp vedi ze se s Vama setkavam a nekteri z foru (z fcp) mi rikali ze oni by chteli jsem na sraz skodahomu a zeby im reknout kdy bude. Ja im jen rikam , dobre a vse mam v dupsku :D :D . Nechci videt polacku na sraze v cesku . Ja vim jaky polacek v zahranici je blbky blazenec :D :D .

ja tezko pracuju aby vse bylo z me strany dobre :)

Upraveno od TOMUS

:D ten smajlik je luxusni :D

Joooo Martine a co sraz neprijedes? Jsme to ted udelali schvalne v sobotu a tebe jsem tam jeste nevidel zapsaneho :)

Ondro dobrou. Pekna cesta tak at utika bez pokut :D

Michal na co się śmiejesz ? Co ci się podoba ? :)

bohužel, sobotní Těšín proběhl minulou sobotu :kol-28: . Počkám si na nějaký jarní sraz, abych mohl provětrat tričko, teď by mi v něm byla zima :kol-46:

Ondro > dobrou noc a klidne sny :)

To to :D:skoda:

• Autor

bohužel, sobotní Těšín proběhl minulou sobotu :kol-28: . Počkám si na nějaký jarní sraz, abych mohl provětrat tričko, teď by mi v něm byla zima :kol-46:

Po řítí dostaneš, v Těšíně jsi byl a ani za mnou se nestavil :D

Aha :)

Józek siedzisz nie wiem gdzie :D . Ale Ciebie strasznie niemożliwie ciężko znaleźć :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.