TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ja taky jdu spat Preju dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ahoj Vsichni Ondro > podle mne jsi jeste neco detsky . Me uz nebavi kdo ma jake zrychleni . Kazdy jede jakhle umi . Jeden jede jako blazenec a jiny jede spanelskou jizdu . Nehody se berou od tech balzencu . Myslim ze se s mnou souhlasis . Bullets > nasel jsem nove alu disky od Skodovky . Podivej zde > http://sklep.autosliwka.pl/pl/p/FELGA-ALUMINIOWA-15-ORION-6X15-ET47-CCA600003-/1089 Nevi ci Tebe tohle zajimava . Mno jo ale co doprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 a čo tak výlet? a potom pokec s Tomus-om? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 1) Nevím kde až to je a 2) Já nějak noc rád po PL cestách nejezdím je to tam takové nepředvídatelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 (editace) 1) tu: Katowice 2) keď som to zvládol ja a Šmolko, +4 osoby a hnusné počasie, Octa to musí dať Editováno: 5. Listopad 2015, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Jen tak z nudy (v práci kupodivu)jsem si dal na bazoši vyhledávat kola Oriona vyjelo mi asi 6 nabídek. Těchhle kol je fakt mraky na netu. Až přituhne, tak je přezuji a vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Oriony se dají najít to je pravda ale já bych stejně nejradši Pyxisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Po řítí dostaneš, v Těšíně jsi byl a ani za mnou se nestavil bo v tom mám hokej a fakt nevím, kde ty jsi vlastně doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 jozzi je všudy přítomný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 však právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Já jsem doma v Ropici ale Těšín mám za humny, cca 3km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Tak jsem náhodou narazil na Octavia Sraz na Slovensku (díky Pawouku). A hle co mají na Facebookových stránkách jako úvodní fotku. A teď mi ještě něco říkejte s Golfem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Vidím že takových s golafama je víc co se za ne stydí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No nechci byt rypal ale uz jsem videl par srazu na fotkach od volkswagnu a nebo audi a tam jsem skodovku nevidel Jinak mi to je fuk jestli je na nasem srazu nejaky volkswagen mi se libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Klidne prijdte, dneska je Golf MK7 sraz v Ostrave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No tak ja s roomem bych se tam ani neodvazil pak dej nejakou fotku jake to tam mate golfisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 A tady jsou taky jedny pyxis za fajnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 vida Blansko, to mám za barákem , popř. při cestě do práce (v pondělí jezdím ráno kvůli zácpám na státovce výhradně přes BK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Já už jsem se na ně koukal a psal si i s majitelem. Malto nemohl bys na ně třeba kouknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 leda cestou domů (nepředpokládám, že by ráno v 7:30 byl doma), pokud bude pan majitel ve dnech po-čt cca kolem 17:15 doma, v pá bych jel okolo mezi 14:15 - 14:45 ... tak klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No nechci byt rypal ale uz jsem videl par srazu na fotkach od volkswagnu a nebo audi a tam jsem skodovku nevidel Jinak mi to je fuk jestli je na nasem srazu nejaky volkswagen mi se libi Nerýpej, protože nevíš, že majitel je v současnosti jedna z hlavních postav Octavia Clubu. Asi mu už škodovky nevyhovují. A ještě jedna poznámka - ty lidi se znají léta a na srazech se neřeší jen auta, jde také o setkání a pokec kamarádů a známých a je šumák, co mají zrovna za auta. V Piešťanech nebývají jen Octavie, jezdí tam občas i Rapidy, Fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 A jak ty vis ze ja to nevim ze je dlouholety clen SH a ma jeste octavku ? Ja jen napsal ze jsem jeste nevidel na srazech jinych znacek jako je volk. a audi skodovku. A pawouku pokud se te to dotklo hluboce ale hluboce se ti omlouvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Já si rypnout musím , povahu slezskeho cypa nemuzu zapirat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Mě se to nedotklo. A ty ho znáš? Co jsem napsal o jeho účasti na SH jsem nakonec smazal, protože jsem si tím úplně nebyl jist, ale on tady byl dávno před tím, než se většina z nás zaregistrovala (kromě Malty). Mimochodem, víte vůbec, že součátí ŠH je VW Scene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 To taky vim vsak taky jezdi na srazy SH do Prahy. A je mi jedno at si do jizby prijede kdokoliv treba i jeepem taky se rad podivam. Ono golfa nema nikdo z meho okoli tak si ho tam muzu pekne prohlidnout a jemi jedno co to bude za auto. Ja se tam stykam s lidmi s kterymi si tu pisem a nic vic za tim nehledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.