Listopad 8, 20159 r No u nás nedělě co by pochodové cvičení. Trasa: ž.s.Hrádek,ch.Hrádek,Filipka,M.Stožek,V.Stožek,Krkavice,Pod Groníčkem,ž.s. Návsí.
Listopad 8, 20159 r Aaaa turista . Ja si dnes kdyz bylo tak hezky zajezdil z autem a prosel kousek kolem Ostravice v OVE. Takove pocasi bych bral klidne celou zimu
Listopad 8, 20159 r Malému začaly lézt další zuby , bohužel s horečkami já si neděli neužil my ještě nic
Listopad 8, 20159 r jsem musel též poladit tu svoji veteránku ... v pátek to byl ten brzdový spínač, jak jsem už vzpomínal a v sobotu konečně došlo na tu výměnu (již hoooodně dlouho zakoupeného) teplotního čidla ... bylo prostě nějaké opožděné, občas mu (nepravidelně) trvalo i třeba 10km, než se mi ručička líně dostala do kolmé polohy. Pokud jsem jí tam chtěl ihned, stačilo udělat restart jak u PC a vylítla hned. Ovšem zvláštní, na spotřebu ani start to vliv nemělo.
Listopad 8, 20159 r Ja jsem cely tyden taky ladil, ale svoji garaz. Bylo uz nacase ten stuk prekryt snehove bilou barvou.
Listopad 8, 20159 r garáž, ... též jí budu muset pořešit, ale trochu jinak ... budu muset jednu opustit a do druhé se nastěhovat, takže to bude vyžadovat v první řadě "přetřídění" nepotřebného a teprve zbytek přestěhovat
Listopad 8, 20159 r no horší jak sklep to nebude, bo ten jsem začal vyklízet, když jsem ještě netušil, že mi jiná garáž klapne a musel bych "garáž" dostat do sklepa ... to jsem se s fábulí, se sklopenými zadními sedačkami otočil 2x ve sběrném dvoře ... nechápu, kolik jsem toho za ty roky nastřádal . No jsem zvědavý, co najdu v garáži
Listopad 8, 20159 r Pokud tu vec nepotrebujes rok, tak ji nepotrebujes. Timto pravidlem jsme se ridili, kdyz jsme se stehovali do noveho.
Listopad 8, 20159 r Á, zase jeden sběratel. nuffe, nechceš vymalovat i moji garáž? Určitě by jí to neškodilo.
Listopad 8, 20159 r neboj, u mně nebudeš muset ani malovat ani třídit , jen si vzpomenu ... nuff říkal: co jsem nepotřeboval rok ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.