Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Len momentalne mam vikendy v robote pracovne...cez tyzden 40 hodin a obcas viac, vikend 20 hodin...7 dni v tyzdni robim...

Ale dnes prvy krok k dalsej "vybave" ciastocne uspesny ;)

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

A to dnesla jsem neodrobil ani tu "osmicku". A jeste mi podrizeny na zitra pripravuje obed. Neni nad to byt vedoucim :)

No nam vcera nariadili nadcas. Ostal som takmer jediny. A dnes som sa nudil pri notebboku a serialoch...

--

Z mobilu

• Autor

A já 5 měsíců od svatby a svatební cesta žádná :kol-32: musím vydržet ještě měsíc max začátek ledna pak se poletí na svatební cestu. :kol-28::kol-28:

No moment. Ty ses ženil a já mám furt žízeň :D

Tak dneska defekt :(:D A pro jistotu jsem nepíchl fabku,ale octavu :D Šroubek jeden,ale co,ty gumy jsou stejně KO  :kol-28:

post-90342-0-00356900-1447270618_thumb.j

post-90342-0-92691900-1447270618_thumb.j

Len momentalne mam vikendy v robote pracovne...cez tyzden 40 hodin a obcas viac, vikend 20 hodin...7 dni v tyzdni robim...

Ale dnes prvy krok k dalsej "vybave" ciastocne uspesny ;)

--

Z mobilu

Ahoj vsichni :)

Ja delam jen osmicku a potom jdu doma :D .

Jestli on rika ze musim byt to uvidi muj nahy zadek a reknu " muzes mi dat pusu na muj zadek" a se pujdu doma :D :D . Ja delam takhle aby mit uz v sobotu odpoledne volne  az k ponedli :)

Niekedy citat co google prelozi :D

Ja vijend povinny nemam, ale je moznost brigady a privyrobit si (asi 180 eur po odpocitani DPH), tak som to vzal. I ked to mam 55km z domu...

V "normalnej" robote mam byt pondelok az piatok 8 hodin. A obcas tak ako vcera som musel ostat dlhsie

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

Tak dneska defekt :(:D A pro jistotu jsem nepíchl fabku,ale octavu :D Šroubek jeden,ale co,ty gumy jsou stejně KO  :kol-28:

to jezdíš na takových "slajkách" jo?

Contíky nevydržely no :):D Už by to šlo stejně vyhodit tak se to dojelo domrtva :D stejně jako já letos na fabce ty continentaly :D 

Pneu vhodné ještě na jednu sezónu :D

Niekedy citat co google prelozi :D

Ja vijend povinny nemam, ale je moznost brigady a privyrobit si (asi 180 eur po odpocitani DPH), tak som to vzal. I ked to mam 55km z domu...

V "normalnej" robote mam byt pondelok az piatok 8 hodin. A obcas tak ako vcera som musel ostat dlhsie

--

Z mobilu

To chapu :) . Za 180€ taky bych pošel :D

Vzpomnalo mi se jedno. Byl koncert skupiny Big Cyc. V jedne chvili vokalista teto skupiny pokazal zadek k publiky. Na publice byl tehdy premier polsky Leszek Miler. Pozdej byla velka akce z kvuli tohoto zadku :D

Ondro > ja jsem prekvapeni ze tva fabcia vydrzela az 313 000 km :D

Včera se trošku pracovalo na ženiném autě a výsledkem je nové čelní sklo a taky nové znaky ;) fotka bohužel nic moc protože jsem to dodělal až když byla skoro úplná tma... :(

12232786_10206378591962429_6737387030125

Rychlo sa stmieva. O 4 uz tma :( neda sa vonku nic robit. Ale uz som to tu nespominal? Nacase ist spat

--

Z mobilu

Mno ještě cca měsíc se bude den zkracovat ale pak se to zase otočí ;) hold každé roční období má něco a tenhle podzim je zatím hodně pěkný :)

Hlavne ked nemusim zatial jazdit na zimakoch :)

--

Z mobilu

Uz se to krati :(

Tak co chlapi jak to jde?

My dneska konečně zakončili stav zateplování. Možná už i umyju auto a mašinu :D. A zítra zas do práce a má to výhodu za tmy přijdu a za tmy odejdu. Jak u blbečku na dvorečku. :)

Zitra jdu na husicku k profikum, tak to bude zajimave. :)

filippatrik: To ti ten barak delali docela dlouho. No ale hlavne jak to je to hotove. A ted uz jenom setrit na nakladech na topeni. :) Ja uz budu pomalu muset zapnout topeni, zacina se ochlazovat :(

Tak už mám za sebou také srnu... Zítra ráno to vezu do servisu a uvidím, co mi řeknou. Máte někdo zkušenosti jak se to dál řeší? Mám havarijko u Generalli, All risk, u ŠA mám záruku mobility plus, ale ta mi asi nepomůže. U pojišťovny mi řekli abych zavolal v pondělí ráno, u škodovky že by mi pomohli v případě nemobilního vozidla, jinak všichni doporučili jen vyfotit a jet domů, vše řešit až v pondělí jakmile budou lidi v práci.

Pro info, svítil jsem jen tlumenýma, jelikož předemnou byly auta, srna vyskočila z příkopu přímo před mé auto, jel jsem 90 km/h, chvíli se smýkala po cestě, pak příkopem, a ve tmě se ztratila, asi odběhla, ale určitě né daleko... Výsledkem je urvaný pravý světlomet, svítit zůstalo pouze LED, blinkr a dálkové, posunutá cel přední stěna, urvaný radar front asistentu, posunutá kapotaa do A sloupku, a uvnitř ta polystyrenová výztuha rozlámaná. Více nevím, kapota nejde otevřít, otevřu až u servisu. To světlo trefila zadkem, parohama kapotu. auto vypadá relativně v pořádku, asistent zafungoval jen asi v desetině sekundy kdy se snažil zabrzdit, pak jsem už dobržďoval já, jelikož asistent už překážku neregistroval, válela se v příkopu, sviňa jedna.

Tak snad bude auto co nejdříve v cajku, ale sraz nejspíše nestihnu.

post-92664-0-71090400-1447577948_thumb.j

Právěže neříkali. Ale tak srna odběhla, a co jsem se dočetl, tak policii volat vždy když zvíře uhyne. A když už jsem konečně našel nějaký článek kdy zvíře neuhyne, tak psali že se policie nemusí volat, vzhledem k tomu že vznikla škoda pouze na mém vozidle.

Tak už mám za sebou také srnu... Zítra ráno to vezu do servisu a uvidím, co mi řeknou. Máte někdo zkušenosti jak se to dál řeší? Mám havarijko u Generalli, All risk, u ŠA mám záruku mobility plus, ale ta mi asi nepomůže. U pojišťovny mi řekli abych zavolal v pondělí ráno, u škodovky že by mi pomohli v případě nemobilního vozidla, jinak všichni doporučili jen vyfotit a jet domů, vše řešit až v pondělí jakmile budou lidi v práci.

Pro info, svítil jsem jen tlumenýma, jelikož předemnou byly auta, srna vyskočila z příkopu přímo před mé auto, jel jsem 90 km/h, chvíli se smýkala po cestě, pak příkopem, a ve tmě se ztratila, asi odběhla, ale určitě né daleko... Výsledkem je urvaný pravý světlomet, svítit zůstalo pouze LED, blinkr a dálkové, posunutá cel přední stěna, urvaný radar front asistentu, posunutá kapotaa do A sloupku, a uvnitř ta polystyrenová výztuha rozlámaná. Více nevím, kapota nejde otevřít, otevřu až u servisu. To světlo trefila zadkem, parohama kapotu. auto vypadá relativně v pořádku, asistent zafungoval jen asi v desetině sekundy kdy se snažil zabrzdit, pak jsem už dobržďoval já, jelikož asistent už překážku neregistroval, válela se v příkopu, sviňa jedna.

Tak snad bude auto co nejdříve v cajku, ale sraz nejspíše nestihnu.

Chudáku :(  :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.