filippatrik Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 No je prdel s tím na ledu nebo jak to přimrzne Stačilo napsat ANO :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 letošní první zimní čepička 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 To bíle svinstvo padá mi za límec , fuj jak si predstavim to škrabani a ometani tak už ted se mi to nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Ometání jde ale škrábání nesnáším takže mám vždy při ruce rozmražovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 No už abych si to škrábání taky skusil. Potřebuju přípravu,až pojedu na skije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 škrábal jsem úterý, středa, dnes jenom ometal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 My co parkujeme v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 tak garáž mám jen jednu a auta dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Potom tady je přístřešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 nevím, kde bych ho u bytovky dělal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tak ja jsem jeste neskrabal a ani snad skrabat uz nikdy nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Postavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Nuffe, budeš škrábat po šichtě, až tě vystřídám v podzemce Abych nezapomněl informovat jak se vyvíjí můj nový vztah se srnkou... Po prvním rande, kdy mi zlomila srdce, jsem stále opečováván v servise, kde levá ruka neví, co dělá pravá (Autoklever Nový Jičín). Až se mi zklidní tep, tak poreferuji, teď bych byl asi moc ostrý a ještě není ani 22:00 Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Cubais 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 No já měl včera srážku služebním vozem se srnou.Proti slunci jsem toho moc neviděl. Běžely dvě,no a já trefil tu druhou.Letěla snad 3.metry,ještě že v protisměru nikdo nejel. Bo bych ji měl na čelním okně. Chuděra si polámala zadní nohu a na služebáku jen rozbitá šupa zp.zrcátka. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 No já měl včera srážku služebním vozem se srnou.Proti slunci jsem toho moc neviděl. Běžely dvě,no a já trefil tu druhou.Letěla snad 3.metry,ještě že v protisměru nikdo nejel. Bo bych ji měl na čelním okně. Chuděra si polámala zadní nohu a na služebáku jen rozbitá šupa zp.zrcátka. Dobré štěstí. Jet o setiny dříve tak je vyvalená šíba co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Srny jsou mrchy uz by mel zacit nekdo zalovat myslivce za ty skody co delaji. By pak hned bylo bezpecneji kolem silnic jak by si to myslivci hlidali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Srny buď do obory nebo do guláše!!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 přimlouvám se za ten guláš 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Jop, gulášek bych si dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 No hoši ja taky gulašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Ted to chce jeste tu srnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Karlos? kde je ta srnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 V guláši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Ty voe my máme doma 2 plné mražáky a včera tatík picnul další 2 prasata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.