Malta Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 to mě nechává klidným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Pašíka 1SR 8027 registruju tady u nás už zcela bezpečně, vidím ho min.1x týdně No hlavně,že jsem to tady včera psal a dneska bylo těch policajtů jak nasraných Hlavně ve Frydku,včetně Supa Asi kucí pospíchali bo ten zvuk byl hodně příjemný pro uši (Ne,HTPčkem nejeli ) bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220 Bylo to min. týden v SM Dobrá blbbost toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 aby se čék bál teď koupit nové auto, bo místo ježdění bude furt jen platit, platit a platit a s každou kokotinou jezdit do servisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Tomus. lojzik bylo imje tej swini i 230kg waga.Kapuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Tak mě před chvíli stavěli dopraváci Asi 200m od baráku A pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 No jak me posledne staveli dopravaci, tak me to stalo litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 No naposledy mě stavěli za to telefonování a to bylo myslím 1.10. a stálo mě to 300,- a 2 body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 A mně to nestálo nic, jen zájem a pokec o doplňcích na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 A zase http://tydenikpolicie.cz/policie-si-prevzala-nova-civilni-vozidla-budou-slouzit-napric-republikou/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 No a? Mají pěkný auta se slušnou nadstandardní výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Já bych jim dal automat a 4x4,žebráci Asi klucí neumí řadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Zrovna toto jsem ale nemyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Nojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Ale krasna auta dostali. Ted budu mit strach to trochu nekde rozjet bo nebudu vedet zda to jsou oni a nebo nejaky civil. Bo skodovek tu jezdi nejvic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 filippaterik: Ty delas na kotelne? Jasneeeee co mě prozradilo? Jinak hoši caues vůbec vás tu nestiham a nestiham ani číst furt makacenko to víte třeba zamakat na ty vánoční svátky. (Kdyv co ondra ma na me fb tam sem online furt a nebo mi ted priblizte situaci). Takže po dnesni sichte sem si řekl když zítra je ta noční udělám si neděli. Jinak když se to blíží tak krásné svátky všem tady i vaším rodinám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 To uz mate stromek nastrojen ? Ja to vzdy delam az na stedry den. Ale jinak taky preji ti pekne svatky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Taky pěkné svátky všem My zdobíme 23 večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 no my budeme muset pošpekulovat, kdy ho nastrojíme, páč budeme mít doma malého průzkumníka, tak uvidíme, jestli ho nastrojíme už 23. jako vždycky, aby si chlapec zvykl, nebo až 24. a doufat, že ho hned nesundá 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Treba ho nebude skubat Jinak jak jaaa se uz tesim na salat a kapra uz ted pomalu slintam Moje dnes pecou cukrovi ze se neda ani poradne dostat do kuchyne Ale at uz to skonci ty vanoce a bude zase klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Já už musel byl sem donucel malou polovičkou a taky už nebude moc času kdy budu doma uživat pohody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 No dcera me taky furt uz premlouva ale ja odolavam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Silný jedinec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 No a co jinak u Vás? Ať tady zase rozjedeme konverzaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 No ja cekam az se uvolni kuchyne at si muzu neco udelat na veceri A vcera mi dcera rekla ze uz neveri na jeziska A co ty noveho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.