jozzi Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 My si museli nasnezit sami 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) U nas je velky mraz a pěkne slunečko, něbo. Sněhu neni . Editováno: 2. leden 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 My si museli nasnezit sami Kolik na to padlo hasičáků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Pěkný testík SII 2.0 TSI 206kw na ledu http://garaz.dennikn.sk/video/skoda-superb-20-tsi-uz-potrebuje-4x4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 To se mi zase jednou neco povedlo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Pěkně pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 A jeste jedna vec se mi povedla. Zastavim v garazi a HLE! Malta by se mohl ucit. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Malta v tom vůbec nemá praxi To je to auto s tou blbou klikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Všechny kliky na všech mých autech jsou v naprostém pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 To zobrazeni maxidotu nebo jak se to u VW jmenuje se mi libi. Pekna grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Jojo,vypadá to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 A jeste jedna vec se mi povedla. Zastavim v garazi a HLE! Malta by se mohl ucit. 2016-01-02_19.06.04.jpg co to je za malé číslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Má najeto o 300 tisíc míň než ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 no šak právě ... když jsem měl fábuli novou, tak to byl můj čtyřměsíční nájezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Buď v klidu,to TéeSÍčko to nenajede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Není nad pracovní idylku. Nádherných -12, a já mám 3hod. čekačku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Tak ať ti to uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 no šak právě ... když jsem měl fábuli novou, tak to byl můj čtyřměsíční nájezd Kdybych mel mit takovy najezd, tak si koupim na CNG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 a jezdil bych furt na beneli páč jedna čerpačka je 45km a druhá 60km, takže o ničem , nehledě na to ... kde bylo CNG před 11 lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Kolik na to padlo hasičáků?Ani jeden , aktivní pěna borok to do dneška nerozmrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 a jezdil bych furt na beneli páč jedna čerpačka je 45km a druhá 60km, takže o ničem , nehledě na to ... kde bylo CNG před 11 lety Ja jsem to vztahl k tvemu velkemu najezdu a memu autu v soucasne dobe. Jediny problem, ktery bych mel s CNG autem je ten, ze bych nemohl parkovat v garazi v praci. CNG pred 11 lety byla pohadka. V dnesni dobe celkem pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 CNG čerpačku mám za garáží, ale při mém nájezdu je nesmysl, obdobně jako diesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Pawouku asi tak. 6t km jsem udelal za 4 mesice a pri slucne spotrebe TSI je pro mne cokoliv jineho mrhanim penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Ahoj Stanice CNG -ećka kazdy ma doma - je to sporak :D. Ja uz videl na prodeji Vw polo s TSI a mel najete neco vic nez 220000 km . Dvojkove fabcie videl na prodeji ktera mela najete 201000 km . Ondro ja bych se na tvem miste nesmel takhle :D . kupil jsem takovy pekny kryt na predni sklo - proti mrazu. Moje dnešni jídlo : Michal bude hned psat ; zase jídlo :D Editováno: 3. leden 2016, autor: TOMUS 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Jen maso je z toho dobre a ta vegetarianska priloha me nechava v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.