Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Maso musí být Našel jsem zase 3 pěkná autíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 1. strasne 2. asi american 3. Divny vkus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Taky pěkné auto na prodej, hlavně ty čudle na klimu http://auto.bazos.sk/inzerat/56814810/Citroen-Citron-C4-16-HDI-2010.php 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Aspire teto zelene na mem taliru to je polsky szpinak (spinat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Woody: Jinej kraj no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Ale je to fajna vychytavka aby se to dostalo mezi hodne lidi a nasel se prodejce TOMUS ja vim co to je ale to ja moc nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Kdo by řekl,že fábie mají i takový motor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Boze uz to tu nedavej bo tu prijde nekdo cizy a rekne si to tam na tom Ostravsku jsou sami pitomci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 To jsou ty časy když stojím na světlech dlouho a nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Alespon prepis ty T na A 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Mno pěkná sbírka a Woody asi bych udělal výjimku a toho citróna pořídil :D dneska už na vás pánové kašlu a jdu se koukat pro zopáknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Ja jsem si dneska v noci dal takovy maratonek a vzal jsem rovnou ty dva filmy najednou. 2 x 3* na CSFD to jistily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Já se právě dneska dostal k dvojce tak si prvně dáme jedničku na připomenutí (byli jsme na ni v kině takže jí ani neznám s dabingem ) a nejspíš zítra bude pokračování. Přecejenom zítra se vstává a absolutně netuším jak to bude probíhat poslední dobou vstáváme +/- v 10 Editováno: 3. leden 2016, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Tak to mame podobne s tim vstavanim. Prave proto si dam ted neco vaznejsiho - Zmrtvychvstani s di Capriem a pudu spat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 A ja se jdu spat bo zitra brzo musim vstat. Dobrou noc a barevne sny - pro vsechny aj děti take Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 tak jsem si udělal zase takovou roční bilanci nákladů BA+LPG+sevis co mám v mobilní appk a pro zajímavost jsem ponechal i rok 2014, aby bylo vidět jak se krásně promítly ceny paliv http://forum.skodahome.cz/topic/118608-maltův-čenda/?p=2120378 http://forum.skodahome.cz/topic/8313-spotřeba-různých-motorů-ve-fabii-i/?p=2120375 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak já mám ceny trochu vyšší no. Octavia 2013 - 1,88 Kč/km; 2014 - 1,91 Kč/km; 2015 - 1,77 Kč/km Golf 2015 - 1,54 Kč/km Ceny jsou jen náklady za palivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 mne to vychádza na 0,08 eur, čo je 2,16 Kč špenátovú polievku som mal na obed. a konečne po dlhej dobe rezňov, rybieho filé, šalátov a zemiakov som si dal na obed maďarský guľáš a knedle ale foto pre Michala nemám rozpozeranú mám sériu Star Wars (4, 5, 6 dopozerané, 1, 2 a 3 ma čaká) víkend pracovný ako ináč. keď tak rozmýšľam, tak od 7.12.2015 som mal voľno iba 23. - 27.12. a 1.1.2016. ináč stále makám. teraz snáď 6.1. bude voľno, a v nedeľu sa ide na oslavu sestrinému frajerovi. sladkých 20 a na zhrnutie to musí stačiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Ondra koho to potkáváš dívat se na to je zábava a odpor v jednom Já potkávám jen růžového trabanta a na zadním okně má Ružového pantera a jezdí s tím nějaká žena a na trabim je polská SPZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Jak to tady sleduji přinutíte mě spočítat cenu za palivo/kilometr ale víc radosti mi dělá balíček který přišel z Číny konečně to bude v kufru svítit aneb osvětlení kufru vol.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Ondra koho to potkáváš dívat se na to je zábava a odpor v jednom Já potkávám jen růžového trabanta a na zadním okně má Ružového pantera a jezdí s tím nějaká žena a na trabim je polská SPZ Napiš spz prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tomus shodou okolností sem ho měl posledně vyfoceneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak jak Syncy?Nezmrzli jste?Eště by to chtělo 50čisel toho bíleho a Nohavica može spivat"ladovská zima" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.