Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jak Syncy?Nezmrzli jste?Eště by to chtělo 50čisel toho bíleho a Nohavica može spivat"ladovská zima"

Bíle nahorách ale do města bych to letos netahal vůbec mi to nechybí.

Vsak dalnice na Ostravu je bila dost. :(

Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/

Upraveno od Bullets

Asi pojedemes klukama na Vankac nekdy pres tyden. Na snehu jsem nebyl dva roky.

Jo a nejenom dalnice na Ostravu ale bile mi pripada 3/4 cest. :kol-32:

Takže :D 

Ke spotřebě-neřeším ;)

A dál :D 

Dneska jsem měl jet ráno dodávkou,která stála od 23.12 (!!!) vevnitř na skladě.Tak si to naložím a že vyjedu.Hovno.Ten debilní ital nenastartoval :D Takže pomohla až FIII ,která celou dobu stále venku :D Iveco nastartovalo až na potřetí i přes kable.

No a když jsem nastartoval tak jsem zkoušet funkčnost ruční brzdy :D

post-90342-0-37301900-1451937282_thumb.j

post-90342-0-81608100-1451937289_thumb.j

Dneska teda proběhlo pokračování ;)

160367835_0bb97b.jpg?h180

A? Ja se prave divam na Osm hroznych.

Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky :D

A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu

7412fcddd33a930a4b0f811e82d7889a.jpg

PS: na foto iba denne svietenie [emoji14]

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

A? Ja se prave divam na Osm hroznych.

Asi je to strašidelnější jak jednička :D ale sere mě že to skončilo tak že je jisté další pokračování...

Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky :D

A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu

7412fcddd33a930a4b0f811e82d7889a.jpg

PS: na foto iba denne svietenie [emoji14]

--

Z mobilu

Tady to vypadá stejně a dneska ráno jsme drifili i s trolejbusem :D

Mičurin je ok. U nas našlo trochu snihu takže mame zimu :)

Ja nechapu proč mate na autě tehle zimný kryty v předku. To nic nedava kdy máš spravnou soustavu chladeni

Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/

Tak to já mám premiéru na Ski už za sebou.

Byli jsme hned 2.1.na Kopřivné.

my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich :kol-32:

Já čekám na pořádný sníh :D a v okolí nic extra v provozu nebylo ;)

my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich :kol-32:

Mám to úplně stejně a to mám lístky na lanovku na bílé zdarma :( ale snad se to už otočí a tento týden nebo příští se má velké bude dat..

Tak skipasy zadara ti upřímně závidím :) já právě čekám jak se vyvine počasí a příští pátek bych chtěl někam vycestovat (ideálně Jasná nebo VT)

Mám trošku dilema jestli pořídit Deimosy na zimu. Ty kola se mi samy o sobě tolik nelíbí ale zase ta cenovka...

pic_1Z0071492_2.jpg

Upraveno od Bullets

Za kolik? V létě budu mít k dipozici na prodej Oriony vč. pneu. Najeto budou mít tak 7500 km. :)

Fungláče za 4500,- právě. Navíc máme k autu nové zimní gumy tak si myslím že by to vydrželo dlouho a "udělá to trochu parády"

To je dobrá cena, to bych bral.  :kol-47:

Původně jsem uvažoval příští rok pořídit 16" když jsem nenašel 15" Pyxisy které se mi líbí. Ale zase jak jsem řekl gumy jsou nové a akorát bych na všem prodělal. Takhle to bude slušná zimní varianta a 15" v zimě jsou docela běžné...

Pořád ještě mám 15.ky plechy z audiny.Za 2.litry můžou být Tvoje.

Jsou nově nalakované, pěkné puklice si koupíš a je to.

Však teďka právě plechy máme a já to nějak nemůžu pořád přejít :D asi bych to neřešil kdyby se neobjevila tahle nabídka. Já jsem hold ujetý na hlíny :D

A proč vlastně váháš? Cena je dobrá, letos to už dojezdíš a na příští zimu bude dělat větší parádu. :)

To já bych to dal asi hned přezout :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.