Leden 4, 20169 r Tak jak Syncy?Nezmrzli jste?Eště by to chtělo 50čisel toho bíleho a Nohavica može spivat"ladovská zima" Bíle nahorách ale do města bych to letos netahal vůbec mi to nechybí.
Leden 4, 20169 r Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/ Upraveno Leden 4, 20169 r od Bullets
Leden 4, 20169 r Takže Ke spotřebě-neřeším A dál Dneska jsem měl jet ráno dodávkou,která stála od 23.12 (!!!) vevnitř na skladě.Tak si to naložím a že vyjedu.Hovno.Ten debilní ital nenastartoval Takže pomohla až FIII ,která celou dobu stále venku Iveco nastartovalo až na potřetí i přes kable. No a když jsem nastartoval tak jsem zkoušet funkčnost ruční brzdy
Leden 5, 20169 r Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu PS: na foto iba denne svietenie [emoji14] -- Z mobilu Upraveno Leden 5, 20169 r od wirer
Leden 5, 20169 r A? Ja se prave divam na Osm hroznych. Asi je to strašidelnější jak jednička ale sere mě že to skončilo tak že je jisté další pokračování... Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu PS: na foto iba denne svietenie [emoji14] -- Z mobilu Tady to vypadá stejně a dneska ráno jsme drifili i s trolejbusem
Leden 5, 20169 r Mičurin je ok. U nas našlo trochu snihu takže mame zimu Ja nechapu proč mate na autě tehle zimný kryty v předku. To nic nedava kdy máš spravnou soustavu chladeni
Leden 5, 20169 r Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/ Tak to já mám premiéru na Ski už za sebou. Byli jsme hned 2.1.na Kopřivné.
Leden 5, 20169 r my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich
Leden 5, 20169 r my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich Mám to úplně stejně a to mám lístky na lanovku na bílé zdarma ale snad se to už otočí a tento týden nebo příští se má velké bude dat..
Leden 5, 20169 r Tak skipasy zadara ti upřímně závidím já právě čekám jak se vyvine počasí a příští pátek bych chtěl někam vycestovat (ideálně Jasná nebo VT)
Leden 5, 20169 r Mám trošku dilema jestli pořídit Deimosy na zimu. Ty kola se mi samy o sobě tolik nelíbí ale zase ta cenovka... Upraveno Leden 5, 20169 r od Bullets
Leden 5, 20169 r Za kolik? V létě budu mít k dipozici na prodej Oriony vč. pneu. Najeto budou mít tak 7500 km.
Leden 5, 20169 r Fungláče za 4500,- právě. Navíc máme k autu nové zimní gumy tak si myslím že by to vydrželo dlouho a "udělá to trochu parády"
Leden 5, 20169 r Původně jsem uvažoval příští rok pořídit 16" když jsem nenašel 15" Pyxisy které se mi líbí. Ale zase jak jsem řekl gumy jsou nové a akorát bych na všem prodělal. Takhle to bude slušná zimní varianta a 15" v zimě jsou docela běžné...
Leden 5, 20169 r Pořád ještě mám 15.ky plechy z audiny.Za 2.litry můžou být Tvoje. Jsou nově nalakované, pěkné puklice si koupíš a je to.
Leden 5, 20169 r Však teďka právě plechy máme a já to nějak nemůžu pořád přejít asi bych to neřešil kdyby se neobjevila tahle nabídka. Já jsem hold ujetý na hlíny
Leden 5, 20169 r A proč vlastně váháš? Cena je dobrá, letos to už dojezdíš a na příští zimu bude dělat větší parádu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.