Leden 13, 20169 r Jako zaklad bude vybavovy stupen Style. A jestli bude neco navic se jeste uvidi. Zalezi na momentalnich podminkach a jak se bude darit v praci. Ale drive jak v lete to nebude.
Leden 13, 20169 r Tak snad nám tvoji stávající oktávku ještě ukážeš Když to bude nová oktávka,bude to krátká nebo kombík?
Leden 13, 20169 r Kombik asi ne, i kdyz ten se mi libi vice. K Octavce se priklanim vice i diky vetsimu vyberu motoru.
Leden 14, 20169 r Nuffe octavia je větsim prestiżem než rapidka U nas rano byl led a u Vas ? Upraveno Leden 14, 20169 r od TOMUS
Leden 15, 20169 r ... abyste mě nepomlouvali, že to neumím No to to trvalo Já mám ze včerejška pouze toto
Leden 16, 20169 r Já tuto zimu ještě nebyl ale dneska jsem si dal na rozcvičení odklízení sněhu co přes noc napadl (snad 30cm) a poobmetal auta vidím to příští týden na večerní do Snowparadise Velká rača
Leden 17, 20169 r Autor Včera jsme slavili fazoluv první roček... Dostal svoje první auto ... Sedí na něm furt
Leden 17, 20169 r Ondra s tím skládáním bych ti i věřil Jozzi je to citigo? Jak jsme byli loni s Ev v té Mladé Boleslavi měli je tam pro děti též a označení měli Citigo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.