Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ještě ne až o víkendu :D musím počkat až budeme u rodičů protože za necelý měsíc jedeme do Alp a neměl by se mi o to kdo starat. Riskovat že sotva vyklíčená semínka budu převážet v mrazu nechci takže volím bezpečnější cestu ;)

Ondro, nemáš co rozvážet, nebo co? ... že chrlíš ve vtipovém vláknu jeden příspěvek za druhým  :kol-28: 

Kdyby si to tady pořádně četl,tak by si zjistil,že mám dovolenou :D Od 16 do 26.1 :p

tak pániček si válí šunky jo :kol-28:  ... a lyžuješ, když už máš zimní dovču?

Jojo,vybírám loňskou dovolenou :D Byl jsem na lyžích v Jeseníkách a vypadá to,že tam zase pojedu :D

To víš,to je podle zásluh :p:D

Taky bych už měl jet potrénovat před Alpama :)

Na jak dlouho tam jedete? :)

Necelý týden jako vždy ;)

To víš,to je podle zásluh :p:D

víš co bys zasloužil? dovolenou odebrat ve prospěch potřebných, kterým nevystačí jejich příděl pro daný rok :kol-28:

Jasně :D 

budu muset napsat tvému šéfovi, že jsi s tím plně srozuměn :kol-130:

Ok :D 

Dneska jsme konečně okoštovali zeleninovou omáčku kterou jsme si udělali na konci sklizně. Jelikož je fakt pálivá trošku jsme si jí naředili kečupem a poté namáčeli nachos angry2.gif jiná mňamka!!!

Upraveno od Bullets

Jo druhá nejpálivější paprička na světě jde mimo mě :D tohle bych prozatím do huby fakt nedal :D rekordman je dnes už Carolina Reaper (až 2 200 000SHU) ;)

Ondra já už se ničemu nedivim ...

:D jsem si pustil i to video co tu nahodil PyroSVK v tom odkazu. A musim rict ze je to borec tak sezrat tu papriku me by odvezli nejspise uz na hrbitov bo kremaci bych nepotreboval :D

Ja som pocul ze po konzumacii je lepsie vyvratit von pretoze ak pojde von prrodeznou cestou tak aj tam vraj vie narobit neplechu a neprijemne pocity. A ten chlapik na tom videu to zvladol v pohode. 80% ludi by vracalo :D

Koukněte na tenhle odkaz jak si dávají Carolina Reaper :D (podotýkám že stejně jako borec na videu od Pyra i tihle si nedávají chilli poprvé). Normální člověk který nejí chilli a dá si třeba takové bude mít nejspíš popálený jícen, několikrát převrácený žaludek a podobné věci uvnitř těla. O brněních a zimnici nemluvě ;)

http://www.chillipikanterie.cz/katalog/chilli-seminka/carolina-reaper-hp22b.html

Jozzi našel sem tvojeho mladého :D a zase se v tom hrabal :D

post-56780-0-93753400-1453374293_thumb.j

Ondra já už se ničemu nedivim ...

Já bych tady něco napsal,ale to by nebylo jen na ban :D 

Jozzi našel sem tvojeho mladého :D a zase se v tom hrabal :D

:D :D :D 

Jo a pochlubím se v čem jsem dneska celý den jezdil :p  :kol-17: Dobré to bylo jak cyp :D Náhon 6x4 a dohromady i s půlenýma 16 kvaltů :D Než jsem se dokvaltoval nahoru,tak už jsem zase kvaltoval dolů :D  :smich:

post-90342-0-17381000-1453395025_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.