Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kolos,který váží prázdný 25t a naložená souprava může mít 48t :D A ano,čekal jsem kdo si tady první rypne-zda ty nebo Martin  :kol-138:  :kol-28:

Ten je beztak někde v Kauflandu  :kol-28: Hold starší dorostenec  :kol-46:  :kol-28:

skoro, musel jsem cestou z práce navštívit rodiče (zkontrolovat, jak na tom jsou  :kol-28:  ) a pak ještě Penny, bo v ledničce je akorát zima :kol-46:

A světlo tam nemáte? :p 

Aby viděla,zda si dobře váže ten provaz na kterém se bude huštat :D 

Malta: koukam že lednicku máme stejně vybavenou :D :D krom zimy a světla tam mám taky h.... :D

Jinak vás zdravím opět s teplárny ještě 2 h a jdu do pryč :D

Jen ať ti to utíká pěkně pomalu  :kol-28:

Kolego, před odchodem ještě nezapomeň řádně přiložit do kotle. :kol-138:

Ondra: sketo :D

Pavouk: kolegou zrovna odstavujeme K2 v provozu zůstává K1 a K4 Bio. :D :D

Malta: koukam že lednicku máme stejně vybavenou :D :D krom zimy a světla tam mám taky h.... :D

no a to máme od minulého týdne novou větší, aby tam bylo větší prázdno a zima :kol-46:

Patrik- :p:D 

Martin- a koupili jste si raději aspoň 2?Jako jeden zdejší člen fóra do foroty?  :smich:

Biomasu...Štěpku (drcené dřevo) osobně si myslím že nebýt dotací už to nejede. Vzhledem k tomu , že je tam velka turbína tak se na tom kotli preferuje ne výroba tepla ale jen elektrika, takže že se valí z chladičů teplo do nebe místo do trubek je opravdu ekologicky kotel. Ale já jako pouhý chudý zaměstnanec s tím neudelam nic.

Patrik- :p:D

Martin- a koupili jste si raději aspoň 2?Jako jeden zdejší člen fóra do foroty?  :smich:

ne, tu menší hodila polovic na fejsu jako inzerát a včera si pro ni byla jedna mladá rodinka s malým dítětem, co byla od listopadu bez ledničky ... zase tak velký byt nemáme, stačilo to když byly puštěné obě, než byl čas odmrazit tu starou a v kuchyni nebylo k hnutí

Biomasu...Štěpku (drcené dřevo) osobně si myslím že nebýt dotací už to nejede. Vzhledem k tomu , že je tam velka turbína tak se na tom kotli preferuje ne výroba tepla ale jen elektrika, takže že se valí z chladičů teplo do nebe místo do trubek je opravdu ekologicky kotel. Ale já jako pouhý chudý zaměstnanec s tím neudelam nic.

A jinak jedete na jaké palivo?

Malta na to kapnul. Jinak valime 3 kotle na uhli. :)

Ondra,vidím že máme některé společné známe.Ja robím tam,kde jsi nakládal. :kol-47:

Nakládalo se v Bohumíně  :kol-31:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.