Leden 21, 20169 r Kolos,který váží prázdný 25t a naložená souprava může mít 48t A ano,čekal jsem kdo si tady první rypne-zda ty nebo Martin
Leden 21, 20169 r skoro, musel jsem cestou z práce navštívit rodiče (zkontrolovat, jak na tom jsou ) a pak ještě Penny, bo v ledničce je akorát zima
Leden 21, 20169 r Malta: koukam že lednicku máme stejně vybavenou :D krom zimy a světla tam mám taky h.... Jinak vás zdravím opět s teplárny ještě 2 h a jdu do pryč
Leden 21, 20169 r Jinak vás zdravím opět s teplárny ještě 2 h a jdu do pryč Kolego, před odchodem ještě nezapomeň řádně přiložit do kotle.
Leden 21, 20169 r Ondra: sketo Pavouk: kolegou zrovna odstavujeme K2 v provozu zůstává K1 a K4 Bio. :D
Leden 21, 20169 r Malta: koukam že lednicku máme stejně vybavenou :D krom zimy a světla tam mám taky h.... Jinak vás zdravím opět s teplárny ještě 2 h a jdu do pryč no a to máme od minulého týdne novou větší, aby tam bylo větší prázdno a zima
Leden 21, 20169 r Patrik- Martin- a koupili jste si raději aspoň 2?Jako jeden zdejší člen fóra do foroty?
Leden 21, 20169 r Biomasu...Štěpku (drcené dřevo) osobně si myslím že nebýt dotací už to nejede. Vzhledem k tomu , že je tam velka turbína tak se na tom kotli preferuje ne výroba tepla ale jen elektrika, takže že se valí z chladičů teplo do nebe místo do trubek je opravdu ekologicky kotel. Ale já jako pouhý chudý zaměstnanec s tím neudelam nic.
Leden 21, 20169 r Patrik- Martin- a koupili jste si raději aspoň 2?Jako jeden zdejší člen fóra do foroty? ne, tu menší hodila polovic na fejsu jako inzerát a včera si pro ni byla jedna mladá rodinka s malým dítětem, co byla od listopadu bez ledničky ... zase tak velký byt nemáme, stačilo to když byly puštěné obě, než byl čas odmrazit tu starou a v kuchyni nebylo k hnutí
Leden 21, 20169 r Biomasu...Štěpku (drcené dřevo) osobně si myslím že nebýt dotací už to nejede. Vzhledem k tomu , že je tam velka turbína tak se na tom kotli preferuje ne výroba tepla ale jen elektrika, takže že se valí z chladičů teplo do nebe místo do trubek je opravdu ekologicky kotel. Ale já jako pouhý chudý zaměstnanec s tím neudelam nic. A jinak jedete na jaké palivo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.