Leden 23, 20169 r A foto je kde? EDIT: dřív jsem odpověď než se mi načetla fotka Vypadá to dobře Upraveno Leden 23, 20169 r od Ondra16V
Leden 24, 20169 r Tak to mluvíme každý asi o něčem jiném,bo žádný stříbrný tam není Couvání je prostě obrácené než klasický náves
Leden 24, 20169 r Couvání s přívěsem je vůbec paráda.Ať má dvě či jednu nápravu. No chce to prostě mít u toho mozek a dobré nervy.
Leden 26, 20169 r Ondra,budeš muset asi k očnímu dr.Mají i stř.daf 500k.Oko vidí Včelka Maja Ondrovi opravi oči
Leden 27, 20169 r Dneska jsem se trochu projel Škoda že než jsem našel místo na zaparkování spadla rychlost (původně 102km/h) Cesta zpátky (původně 94km/h)
Leden 28, 20169 r Ondra tak nějak sem z dodávkou vypládal před 2 ma léty v zimě v Jablonci v čechách ! pecka
Leden 31, 20169 r tak dnes jsem měl takový údržbářský den něco na Čendovi http://forum.skodahome.cz/topic/118608-maltův-čenda/?p=2129790 a na Anděle jsem chtěl vyměnit teploměr, starý už měl teplem tak pokroucený displej za ty roky, že už ukazoval jen nějaké segmenty a když jsem chtěl vědět jak je venku zima, musel jsem celý teploměr zmáčknout . Tak jsem to začal odmašlovávat a co jsem nenašel, nějaká potvora, si nad tlumičem uložila nějakou mňamku na horší časy . Až jsem to měl celé rozdělané, odmašlené, přihrádka u spolujezdce, rádio, středové ofuky a chtěl dát ten nový co mi Ježíšek donesl, zjistil, že nějak nefachá . Tak se budu muset Ježíška zeptat, zda má ještě paragon
Leden 31, 20169 r asi tak . Jako dám tam baterku, 2x pípne, probliknou všechny segmenty na displeji, ale tím veškerá muzika hasne
Leden 31, 20169 r Jsem si tu fotku radeji nerozklikl bo zrovna jsem si udelal veceri ale to je vzdy prvni misto kde se kouknu kdyz otevru kapotu. Nechapu proc to tam davaji k tomu tlumici kdyz je tam nejmene mista.
Leden 31, 20169 r Kolega v práci měl v octavce čtvrť plácku ještě jsme přemýšleli zda ho dojet , vyhodit nebo nechat pro toho domácího
Leden 31, 20169 r Dneska proběhla pracovní neděle a jelikož je zítra 1.2. musel jsem postrhávat staré známky (CZ,SK,A) a vylepit naše nové pro rok 2016 a když to viděli doma musel jsem to hnedka udělat mamce i tatíkovi... Navíc jsem Scoutíka trošku povysával a obetřel palubku už si to fakt zasloužil. Jinak kdo pozná z fotky co je nového?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.