ASPIRE Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 No ja se pripravuji s cajem a leky ale ne psychicky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 (editace) Změna značky tak když si Michale na praskach hodim za tebe pak jednoho Radka Editováno: 13. Únor 2016, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Bernard dobry ale ne desitka. Radka na me nemusis bo jsem jich vcera dal dost do zasoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Já micham značky abych nebyl prepity takže dneska Žejdlík, Radek, Bernard a Grešlák no a kapka ruma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Tak jsem si byl dneska pro ten noťas Díky všem za rady A nakonec volba padla na tenhle https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514508100000039PC 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Bravo vem zítra mrknem na to tvoje dělo ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Dobra volba ,ja to nafasoval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Hele Já nic takového nafasovat nemůžu,maximálně tak fixy a vodu do ostřikovačů Patrik: fakt ho mám vzít? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Jasan vem ho my ti ho neukradnem mrkneme konečně na nový stroj a taky si chcu sednout do té tvoji Faby když sem seděl i u Jirky abys nepyskoval ty atmosko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 No seru na to raději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 včera to byly nervy ... no nakonec to nedopadlo edit: všechny pozdravujte v Sedlišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Kdy se taky ukážeš v Sedlišti? PS: Už se těším na placek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 až se ojaří a bude mi to sedět termínově ... a taky to nemám 15km ... ale placek bych si dal též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Malta: synatorovi teď bylo v únoru 9 měsíců a je to týden co se mu vyklubal první zoubek. Teď se mu začíná objevovat dole druhý. A uvidíme kdy bude další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Oj, a jak to snáší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 samozřejmě noce nespal a my si říkali to budou zoubky a asi byly. Jen ten první se klubal strašně dlouho a Vojtin si v těch místech pořád jezdil dudákem a my hledali a hledali Koupili jsme Calgel a mazali...ted cucá palec u ruky a čekáme který další vyleze takže zoubková víla už u nás byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 neprospane nové to je název , někdy se jeden klube i celý týden a to pak pomáhá jen tatínek Gabce nedá sáhnout do pusinky máme takovou chlapskou dohodu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ondro, to jsi jel domů na volnoběh ne s tou tvojí průměrkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ano Jsem to nehnal zpátky,po Rudné kilo a jinak dodržování předpisů :.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Malta: ale on nebyl Ondra svojim byl nějakou zhrzenou naftou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Tak to snad poznal podle otáčkoměru Navíc to četl u mě ve vlákně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 To tvoje vlákno vlastně musím se tam podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 jozzi: nj tatínkové celý den vidí jen maminku, takže pak když tatínek přijde odpoledne z práce, může se zbláznit a předvádí se 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Malta: ale on nebyl Ondra svojim byl nějakou zhrzenou naftou jj, vidíš, jsem na to úplně zapomněl, že má ještě auto v servisu Tak to snad poznal podle otáčkoměru Navíc to četl u mě ve vlákně no vzhledem k tomu, že jsem si neuvědomil, že jsi nebyl svým, nezkoumal jsem ani nic jiného než hodnotu na displeji, proto mě nechal nějaký otáčkoměr naprosto netečným 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.