Únor 13, 20169 r Změna značky tak když si Michale na praskach hodim za tebe pak jednoho Radka Upraveno Únor 13, 20169 r od filippatrik
Únor 13, 20169 r Bernard dobry ale ne desitka. Radka na me nemusis bo jsem jich vcera dal dost do zasoby
Únor 13, 20169 r Já micham značky abych nebyl prepity takže dneska Žejdlík, Radek, Bernard a Grešlák no a kapka ruma
Únor 13, 20169 r Tak jsem si byl dneska pro ten noťas Díky všem za rady A nakonec volba padla na tenhle https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514508100000039PC
Únor 13, 20169 r Hele Já nic takového nafasovat nemůžu,maximálně tak fixy a vodu do ostřikovačů Patrik: fakt ho mám vzít?
Únor 13, 20169 r Jasan vem ho my ti ho neukradnem mrkneme konečně na nový stroj a taky si chcu sednout do té tvoji Faby když sem seděl i u Jirky abys nepyskoval ty atmosko
Únor 14, 20169 r včera to byly nervy ... no nakonec to nedopadlo edit: všechny pozdravujte v Sedlišti
Únor 14, 20169 r až se ojaří a bude mi to sedět termínově ... a taky to nemám 15km ... ale placek bych si dal též
Únor 14, 20169 r Malta: synatorovi teď bylo v únoru 9 měsíců a je to týden co se mu vyklubal první zoubek. Teď se mu začíná objevovat dole druhý. A uvidíme kdy bude další
Únor 14, 20169 r samozřejmě noce nespal a my si říkali to budou zoubky a asi byly. Jen ten první se klubal strašně dlouho a Vojtin si v těch místech pořád jezdil dudákem a my hledali a hledali Koupili jsme Calgel a mazali...ted cucá palec u ruky a čekáme který další vyleze takže zoubková víla už u nás byla
Únor 14, 20169 r Autor neprospane nové to je název , někdy se jeden klube i celý týden a to pak pomáhá jen tatínek Gabce nedá sáhnout do pusinky máme takovou chlapskou dohodu
Únor 15, 20169 r jozzi: nj tatínkové celý den vidí jen maminku, takže pak když tatínek přijde odpoledne z práce, může se zbláznit a předvádí se
Únor 15, 20169 r Malta: ale on nebyl Ondra svojim byl nějakou zhrzenou naftou jj, vidíš, jsem na to úplně zapomněl, že má ještě auto v servisu Tak to snad poznal podle otáčkoměru Navíc to četl u mě ve vlákně no vzhledem k tomu, že jsem si neuvědomil, že jsi nebyl svým, nezkoumal jsem ani nic jiného než hodnotu na displeji, proto mě nechal nějaký otáčkoměr naprosto netečným
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.