Březen 1, 20169 r Co uz zase zacina kdyz jsme jeste nevideli konec lonskych jestli vubec vyrostli. Upraveno Březen 1, 20169 r od ASPIRE
Březen 1, 20169 r Když jinak nedáš něco málo z loňské úrody samo že to není foceno všechnno ale jen něco když jsem si vzpomněl...
Březen 2, 20169 r Díky letos jedeme na balkoně čistě chilli + bylinky s jahodami cherry rajčátka žena poprvé zavrhla že se to neoplatí a navíc prý mají "tvrdou" slupku z toho luxusního vzdoušku co je v MS kraji
Březen 2, 20169 r Tak na to, že to jedete na balkoně klobouk dolů, já jedu level jablka a slivky ale ne na žádné štrůdly
Březen 2, 20169 r Jo to my taky vetsinou naplnime aspon jednu becku svestkama ze zahradky ale to je vse. Zbytek jsme odkazani na balkon...
Březen 2, 20169 r Ostrava zase boduje http://www.novinky.cz/krimi/396472-dvojice-okradla-20letou-divku-v-tramvaji-kdyz-chtela-mobil-zpet-zbili-ji.html
Březen 2, 20169 r Něco jsem zase našel v mobilu Jen škoda,že nejdou vidět i ty auta z boku Dneska jsem viděl poprvé na škodovce značku na přání
Březen 2, 20169 r Svět se v prdel obrací. Jinak ty autahumus na té octavce ty trojúhelníky to je úžasné. Tak zprznit pěkne auto.
Březen 2, 20169 r Taky jsem na to čuměl,měl něco podobného i vepředu. Ale každopádně se s tím nesral Všude jel jak hovado,jsem ho chtěl dohnal,ale neměl jsem s Fábií 1.2 TSI šanci no...
Březen 3, 20169 r RO666MAN zabil, urazit pazury takovému koštěti a nepustit za volant takového auta! Vždycky jsem si myslel, že když se někomu líbí nová OIII RS, tak má vkus, styl, ale ten cyp mě vyvedl z omylu Na "vymazlené" feliny jakýmkoli kusem materiálu, který zrovna ležel pod ponkem v garáži už jsem si nějak zvykl, když člověk nemá peníze, tak ať si przní starý vergl, i když to taky není zrovna košér. Ale když někdo má na tak fajnové eReSo, proč tam musí lepit jakýkoliv odstřižek samolepky, co děckám zbyl v kroužku výtvarky?!?!?!
Březen 3, 20169 r Pánové on má tu zrcadlovou folii i u předních světel a taky na dveřích! To auto už jsem několikrát viděl ale v úterý poprvé s těmito značkami na přání. Mohu potvrdit že se v tom vozí 2 frajírci a jezdí jak hovado v obytných zónách atd.
Březen 3, 20169 r Ondra šance by byla ale hold ty umis jen s atmosférou David na každou sviní se vaří voda otázka času jak to někde naperou. Aspoň pak bude dostatek náhradních dilu od RO666MAN
Březen 3, 20169 r Opět lidská demence a omezenost s linosti v praxi. LIDL MISTEK v právo je cca 50 metrů přechod ale na co však je snadnější s lepší přes 4 pruhy a ostrůvek než po prechode. Linak důchodce s Berlí který sotva lezl. ... uprostřed na ostrůvku stal cca 2 minuty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.