Duben 8, 20169 r vidíš Ondro, toto jsou motory co mají budoucnost http://www.novinky.cz/auto/399897-audi-a3-dostalo-litrovy-trivalec-a-nove-asistencni-systemy.html
Duben 10, 20169 r Ahoj:) Kluci jakhle vam proběhla cesta zpět? Přeju hezky den. Už mám nové navrhy na nový sraz v polsku, ale misto setkani bude jedno - europa centralna
Duben 10, 20169 r Cesta fajná,lilo jak cyp.Ale měli jsme velitele kolony,tak se nebylo co bát.Tomek zrobte sraz u vysilače,parking je i knajpa.
Duben 10, 20169 r v Plzni sívtilo sluníčko , ale je fakt že ráno když jsme vyjížděli, chcalo až k Praze a zpět zase od Prahy až domů
Duben 10, 20169 r Cesta fajná,lilo jak cyp.Ale měli jsme velitele kolony,tak se nebylo co bát.Tomek zrobte sraz u vysilače,parking je i knajpa. To že lilo jak cyp to jsem videl u vysilače :D . BYl jsem tam mokry , kdybych hned vyšel z koupelný Knajpa kolem vysilače je chujowa . Mičurin odpovědel Ti na FCP (fabia club polska) . Každy to může přečist a pro každého je tohle vyhodni Dnes mám takové navrhy - setkani u Eiropy aby se dobře jelo a pokecani - lacosta - pizzerka. Tam aj fazol sni dobře - navštěva Palmiarni v GL. a mala navštěva Gliwického naměsti. mám ještě takový navrh . Přijed'te k mně zůstavite se vozidla a pojedeme městickou komunikaci. Zjistim kolik stoji celodenni jizdenka. To je proto aby nemit problemu kdy zastavit/zůstavit vozidlo. Termin je k domluveni
Duben 10, 20169 r Mičurin kde jsi projely kdy vyrazili jsme na hlavni od vysilače ? Tam byla asi značka A1
Duben 10, 20169 r A já jak starý kozel za ním! Karlos61 , Eee tam . Důležité že rychle vy jste nas našli Ja už chtěl navratit za Vama a Vas hledát , ale v posledni vtěřině videl že Mičurin zatača se k leva Tam už se dělal kolon :D a lidé nevědeli co maji dělat , bo my ve dva měli jsme zapojene vystržne světla . Ondra letal na pruhu a řikal " oni projeli rovno" . V tomto chvili jsem uvidel mičurina, takhle jsem začekal jsem . Upraveno Duben 10, 20169 r od TOMUS
Duben 10, 20169 r To vite my starší už to tak nestačíme sledovat,ja se te A-1 všimnul na poslední chvilku,ale našli jsme se a to je hlavní.Nikdo tam nekrouží eště dneska.
Duben 11, 20169 r Autor Voda? Kvalitne prepasirovana, zahustovana smetanou Sent from my iPhone using Tapatalk
Duben 11, 20169 r Autor Dneska jsem byl na Lipinach takze gulasek a porkova Sent from my iPhone using Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.