ASPIRE Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Pekna a malicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 jj, ještě čekám na pojistkový kabel se zásuvkou, abych nemusel do ničeho zasahovat http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-New-12V-Power-Outlet-Supply-auto-Cigarette-Lighter-Socket-with-mini-fuse-box-for/885776537.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zdar chlapi, dlouho sem tu nebyl jak koukám na příspěvky až moc dlouho. Chcu vás zeptat má někdo udělanou zásuvku v levo u řidiče pod přepínačem světel v tom malým kaslíku? Jestli se tu někdo najde bylo by možno schema zapojeni kde co a jak a jak to usadil apod? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Hm na to se taky chystám to někdy dodělat. Ale návod tu určitě na fóru bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Tam by to problem nemal byt, nakolko hned nedaleko mas poistky. Vies sa napojit priamo na poistku zapalovaca (pozicia 47?). Ukostrenie na najblizsiu skrutku (najlepsie cez ocko). A na strane zapalovaca je to jednoduche, stred je plus (+), obal, krajna polohaje minus (-). Ak tam chces napajat iba USB kabel, existuju na to priamo zasuvky, napajane priamo cez 12V...v robote pouzivameobe varianty s montazou na panel -- Z mobilu cez LG G3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) Ahoj. Měl bych někodo zajem na mou pneumatiku michelin energy saver+ 165/70R14? Ona je skoro nová. Projel na ni nevic než 200 km. Editováno: 14. Duben 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 tak dnes v Šoproni krásných 26°C, azuro už od rána, voda teplá, pivo dobré, zmrzka úžasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Už se zase povaluješ v termálech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 jj, teď tady z blízkého lesa u hotelu kuká kukačka ... marně přemýšlím, kdy jsem ji slyšel naposled takto naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 si zajed do lesa jak budes doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 tak na houby chodíme, ale nepamatuji kdy jsem jí slyšel. Tady tak 10m od hotelového okna začíná les, tak tu mám doslova koncert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 No ja mam asi 2m od okna stromy a ty jak zarostu listy tak rano bych nejradeji vsechny ptaky postrilel bo jak si tam vsichni hned po ranu udelaji slet tak v pet hodin rano uz mas budicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 A já bych ty stromy pořezal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Nemyslel jsi proříznul ? Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Já bych je celé pořezal a pak si s tím doma zatopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Ba ne je to vyborna vec v lete pred sluncem a vetrem. Stromy nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 jj, teď tady z blízkého lesa u hotelu kuká kukačka ... marně přemýšlím, kdy jsem ji slyšel naposled takto naživo Nezapomeň dobře počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Karlos.Už Vam pujčili vnučku?Nezapomněls jezdit s kočárkem? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Každý víkend jezdím, takže trénink mám pravidelný. Je to jak z nákupním vozíkem v Tescu. Akorát mi schází zrcadla pro couvání, ale to se raději bleskově otočím na 5niku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 tak to vidíš Ondro, už i Oktávky ... http://auto.idnes.cz/skoda-octavia-trivalec-1-0-tsi-dgb-/automoto.aspx?c=A160418_122502_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Vím,vím.Čím dál tím lepší motory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 A jaká je tam plodná diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 (editace) To se dalo čekat EDIT: Nuffe-doufáme,že konečně na sraz přijedeš oktávkou A né tím dvojitým Véčkem Editováno: 18. Duben 2016, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Kluci dotaz-máte nějaké doporučení na nový dotykáč? Od 1.6. můžu u T-M změnit tarif (400,- ,do TM zdarma,SMS zdarma,700mb internetu a 120 volných minut do jiných sítí) ,ale je u toho podmínka telefon Bez telefonu bych mohl měnit až od 1.12. dál. Takže bych chtěl znát Vaše názory na značky co upřednostňujete nebo něco Já osobně jsem zastáncem Windowsu v telefonu např. před androidem apod. Koneckonců o tom vypovídá i moje skóre 4:1 za poslední asi 4 roky ve prospěch windowsu před androidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Hm tak to ti neporadim bo wokna max v Pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.