Voice Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 No jestli to jsou bramboráky s cukrem a ještě k tomu krystalovým tak to musí byt pěkný humus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Napadlo mě to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Ano , bramboračky s cukrem mam rád . Dokonce velmi rád . To jsou bramboraky na sladko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Něco jako lívance jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Neznáte nějaký zahraniční server (ideálně Německo) na kterém jsou k prodeji nákladní auta? Napadá mě Mobile.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Malto.Kolik byla cena?A kde jsi koupil? objednával jsem na Aukru, bo na tržnici v Těšíně měli jen plasťákové imitace ... původně jsme objednali typ Trike KR02 za 2249,-, ovšem až jsem ho zaplatil a doptával se kdy přijde, mi ženská napsala, že se bohužel omlouvá, ale že dodavatel přestal tento typ dodávat a že mi vrátí peníze. Tak jsem se zeptal jen čistě orientačně, jestli nemá něco podobného, takže prý typ KR03 ... tak jsem jí napsal jak vypadá a cena ... odpověděla, že ho sice ještě ofiko neprodávají, ale že je za 2980,- a že je trochu propacovanější než ta 02. Tak jsem jí napsal, že to musím probrat s polovic až se probudí po noční a že jí dám vědět a ještě jsem se jí ptal, kdy by byla k mání, po doplatku ... a ona že nechce doplatek, že to mám brát jako omluvu, že nabízeli něco, co už není v prodeji. Tož jsem na nic nečekal a řekl ať ji pošle. Ještě ten den to dala na PPL a druhý den byla doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/390952/sotva-plnolety-uchyl-chtel-v-bohumine-znasilnit-zenu-nahy-ji-prepadl-na-nadrazi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Něco jako lívance jo? Spiše nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 (editace) Neznáte nějaký zahraniční server (ideálně Německo) na kterém jsou k prodeji nákladní auta? Napadá mě Mobile.de https://www.autoscout24.de/ http://automarkt.bild.de/results/list Proč chceš nakladaka z Nemecka? tam jsou jen šroty které jsou dobré jen na vrakoviště . Jsou nabourane nebo maji ztačeni tachometr nebo 2v1 tacho + nabourane Editováno: 30. Duben 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Díky No já ne Ale mám dostat Dafa,šéf mi v pátek říkal,jestli jsem si už našel to auto s kterým budu jezdit Podmínka pro toto "auto" je: pohon 8x4,manuál,kontejner,minimálně 400 koní,cena do cca 1 500 000 a myslím,že víc neříkal Tak hledám,googlím,ptám se a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Ondra ty jsi u Dalibora?Co robis dneska?Sraz v D.Lutyni ve13h.Jdem bojovat.Tak si neber oblek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 budete bít fašisty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Tak,tak Dobro zvítězilo nad zlem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 tak a je tam ... konečně 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 (editace) Editováno: 1. Květen 2016, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Tak jsme bojovali 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 dnešní úlovek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 zato ten druhý úlovek už tak slavný nebyl http://ulozto.cz/xraxqjkd/dnesni-trefa-mov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Potvora... Já jezdím na Mor. Třebovou a u Rozstání tam rovnou stopují, ale v tomhle místě bych ji vůbec nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 ani já ne, už několik let a už vůbec ne v tomto čase ... polovic jezdí na Letovice a tam je to po desítkách a denním pořádku ... srny, zajíci, lišky divočáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 případně tady , kdo nechce stahovat z uložto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Něco poškozeného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 no ... stáli při mně fšici svatí ... vylouplá mřížka vedle mlhovky, promáčklá RZ a ulomený kousek rámečku RZ ... a pár chlupů srsti na nárazníku ta popraskaná barva na nárazníku je od Evčiného srnčího úlovku už před lety edit: a ten nelícující blatník s nárazníkem taktéž pozůstatek z dřívějška 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Kdy si to říkal,že nás zveš na ten guláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.