TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Ondro , jel jsi přes orlovou na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Nene,najedu na dálnici,ve Vrbici sjíždím,jedu okolo OZA,pak přes Heřmanice okolo bývalé chemičky,potom okolo Sýkoráku,najedu na Rudnou a u Káček sjíždím a pak rovnou za nosem směr Sedliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 před 1 minutou, mičurin napsal: boobyka ne jidlo,to kamarad.a ondro-zitra eště volno(lesní práce) Se máš Uvidím kolik toho zítra bude,možná mě vyšlou za Kubou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 40 minut temu, Ondra16V napisał: Nene,najedu na dálnici,ve Vrbici sjíždím,jedu okolo OZA,pak přes Heřmanice okolo bývalé chemičky,potom okolo Sýkoráku,najedu na Rudnou a u Káček sjíždím a pak rovnou za nosem směr Sedliště Aha. Ja jedu přes Bohumín, Dolni lutyně, orlová, petřvald, šenov, vaclavovice kaňovice a rovno na sedliště. Ondro ,mičurin je vždy po cestě a vždy ho můžeš navštivit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Chlapi kdo Vám dělal klubové trika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 No TADY se to doctes ale pochybuji ze se by se dalo udelat jedno tricko ale kdo vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 tomek. ty tež jedeš kolem mně- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) Jedu Pane Proto jsem Ti psal že srnečka šla k Tebe . Kdy jsem jel to v orlové lese byla nabourana a byl taky nabourany gólf pati Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 před 1 hodinou, Reesha napsal: Chlapi kdo Vám dělal klubové trika? no pokud by se zase dělali v nějakém větším počtu, též bych se ještě přidal ... ale je otázkou, zda se znovu bude Patrikovi do toho chtít jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Tak jsme dva? Ještě někdo? Budou vánoce vetší velikost se hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Ja se přidam taky . U mně budu mezinarodne trička Myslim už kdy udělat mezinarodni sraz v Hlivicich (Gliwice) . Mam myslenku aby byl na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Já chci taky tričko! Jsem původně z Jesenicka, potom jsem žil několik let v Ostravě! CHCI TRIČKO. CHCI PROSTĚ TRIČKO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 To vim už že chceš tričko Mezinarodni trička budou pro osoby které byly na mezinarodnim aspoň jedenkrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 tomek,tak to maš už 5zajemcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) Trička pro mezinárodní srazy budou vypadat asi takhle. Přední díl česká vlajka, zadní díl polská vlajka. Na prsou jmenovka a přes celé záda okřídlený šíp / bez kruhu /. Samozřejmně že se mohou přehodit vlajky opačně. Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: Karlos 61 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Kluci,taky jsem pro.A vůbec,původně jsme se ještě bavili o mikinách nebo vestách Nebylo by to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 A pro Mičurina-> dneska jsem tam byl 3x a ty nikde Příště to musíš napravit Ať při té nakládce neumřu hlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Mikina by byla fajn, ale hlavni chci triko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Triko mě až tak nesere 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 2 godziny temu, mičurin napisał: tomek,tak to maš už 5zajemcu. Bude davat optatni osobom které byly v dubnu na našim sraze . Jestli budu chtit takhle jim to udělam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 2 godziny temu, Karlos 61 napisał: Trička pro mezinárodní srazy budou vypadat asi takhle. Přední díl česká vlajka, zadní díl polská vlajka. Na prsou jmenovka a přes celé záda okřídlený šíp / bez kruhu /. Samozřejmně že se mohou přehodit vlajky opačně. Karlose můžeme dat taky vzorek. Vzorek je k domluveni. Chtěl bych aby každy byl spokojený 1 godzinę temu, Ondra16V napisał: Kluci,taky jsem pro.A vůbec,původně jsme se ještě bavili o mikinách nebo vestách Nebylo by to dobré? Ondro , můžeme udělat to jako mezinarodni. tehdy triček by nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 5 godzin temu, Sabiza napisał: Já chci taky tričko! Jsem původně z Jesenicka, potom jsem žil několik let v Ostravě! CHCI TRIČKO. CHCI PROSTĚ TRIČKO! Přijet k jizby na placka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Chlapi trika mikiny vesty.. proletel sem to rychle vanoce a alkoholicke delirium mi dovolilo přečist určité slova :D. Zkuste někdo založit nějakou anketu uviděli by jsme co a jak. Kdyžtak bych se poptal toho co nám to dělal. Jinak TOMUS dej sem prosim tě nějakou přibližnou fotku jak by to vypadalo. Měl bych určitě zájem. Taky přihoď cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Musim přemyslet jakhle měli by vypadat trička. Určite dam Ti vědet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 dneska mi koooonečně přišel balíček, objednáván na alikovi 11.11. (jak byly ty slevy) a už jsem se bál, že ani do vánoc nedorazí ... takže i roomík bude mít svoju mini ... bo jsem původně už kameru pro rooma koupenou měl, ale jistě uznáte, že s tímhle se jezdit nedalo, to je tak použitelné jako couvací kamera akorát 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.