Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

20 godzin temu, Woody napisał:

To je právě ten fígl, udím dle teploměru. Měřím teplotu v jádru masa. Jak má svou teplotu, tak vytahuji. Nemá smysl to dále sušit v uzáku. A za další mám jiný uzák, topím přímo pod masem. Nemám kouřovod.

Foto uzeného v řezu (degustace) :rolleyes:

 

IMG_20161226_194337.jpg

 

Dalo Ti se trochu vic tlustého k teto šunky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 godzin temu, Woody napisał:

Klucí, je vidět že tomu moc nerozumíš. To není šunka-po česky kýta, ale krček. A uzené musí být trochu tučné, neboť tuk je nositel chuti a libové by bylo suché :t

 

U nas se to jinak jmenuji ;) .

 Mimo to dobře na mase se neznam :(

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak vzhledem k tomu že přes celé svátky jsme byli fšici nemocní, tak alkohol zůstal na balkóně a dnešních -21°C udělalo divy ... ne, to není vaječný koňak :D, ale víno ... ovšem i tomu alkoholu musela být taková zima, že v tej flašce už nemohl vydržet lol

20170107_134627.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...