Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak přece jen nějaká sleva tam je ... teď jsem se díval, ten samý prodejce, verze bez GPS a bez karty 80,74 doláčů ... a to je nejlevnější nabídka co jsem našel

Vloženo
20 godzin temu, Woody napisał:

To je právě ten fígl, udím dle teploměru. Měřím teplotu v jádru masa. Jak má svou teplotu, tak vytahuji. Nemá smysl to dále sušit v uzáku. A za další mám jiný uzák, topím přímo pod masem. Nemám kouřovod.

Foto uzeného v řezu (degustace) :rolleyes:

IMG_20161226_194337.jpg

Dalo Ti se trochu vic tlustého k teto šunky :D

Vloženo
před 4 hodinami, TOMUS napsal:

Dalo Ti se trochu vic tlustého k teto šunky :D

Klucí, je vidět že tomu moc nerozumíš. To není šunka-po česky kýta, ale krček. A uzené musí být trochu tučné, neboť tuk je nositel chuti a libové by bylo suché :t

Vloženo
11 godzin temu, Woody napisał:

Klucí, je vidět že tomu moc nerozumíš. To není šunka-po česky kýta, ale krček. A uzené musí být trochu tučné, neboť tuk je nositel chuti a libové by bylo suché :t

U nas se to jinak jmenuji ;) .

Mimo to dobře na mase se neznam :(

Vloženo
10 godzin temu, Woody napisał:

Do Polska jezdím hodně často a docela se i domluvím a rozumím, ale že krček se po Polsky neřekne šunka vím na 100%  :lol:

Mi to vypadalo na šunku :D . Ted' si z teho udělalo srandu :D:D . Ja vim jakhle vypada salam a boček :D:D

Vloženo
3 minuty temu, mičurin napisał:

tomek-krček=karkuvka.šunka=szynka.kotleta=szabovy.na srazu si prosvištíme pár slovíček,máš velké nedostatky.-_-

Ok :kol-47:

Kotlet = schabovy :)

krček = karczek

karkówka podle mě je jiná než krček :) .

Vloženo

Taky se přidávám :) Jen jsem to teda ukradl na SK stránce :D

V novom roku Vám želáme 53 týždňov bez nehody, 365 dní bez tankovania, 8.760 hodín bez poruchy, 525.600 minút pohodovej jazdy a 31.536.000 sekúnd lásky s vaším autom.

Vloženo

tak vzhledem k tomu že přes celé svátky jsme byli fšici nemocní, tak alkohol zůstal na balkóně a dnešních -21°C udělalo divy ... ne, to není vaječný koňak :D, ale víno ... ovšem i tomu alkoholu musela být taková zima, že v tej flašce už nemohl vydržet lol

20170107_134627.jpg

Vloženo

Daj bacha, :D  starý Pichanda sa vo filme Tisícročná včela skoro podobným zadusil. Potom zhltol  črep z rozbitej flašky a bol pohreb. Skúšal si to jesť,len tak lyžicou ? Fantastická chuť.

Vloženo (editace)

Na to rezanie by ti stačila cirkula aj s  "výkonovým" motorom z práčky zn. Romo Fulnek.  Mrazy v pohode, ráno 25 pod čiarou.:rolleyes:

Editováno: , autor: Effendi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...