Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

To si piš,přece ho tam nenechám  :kol-28:

Ale málem jsem ho neměl :D Bo jsem jel ráno do roboty a jak jsem byl na dálnici rozkuřený tak jsem to projel :D takže jsem se musel otáčet a celé nanovo :D No a jak na potvoru už k tomu dojíždím a kamion přede mnou u toho zastavuje :D Už lezl z auta i s rukavicama.Tak já rychle po brzdách a zastavil jsem za ním,hodil to do auta a jel :kol-33: Borec nestihl ani zareágovat a jen nasraně hodil ty rukavice do nákladáku :D Být tam tam o cca 15s později tak bych byl bez jídla :D 

 

Malta: nevíš kdo mi dal tu přezdívku? :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si piš,přece ho tam nenechám  :kol-28:

Ale málem jsem ho neměl :D Bo jsem jel ráno do roboty a jak jsem byl na dálnici rozkuřený tak jsem to projel :Dtakže jsem se musel otáčet a celé nanovo :D No a jak na potvoru už k tomu dojíždím a kamion přede mnou u toho zastavuje :D Už lezl z auta i s rukavicama.Tak já rychle po brzdách a zastavil jsem za ním,hodil to do auta a jel :kol-33: Borec nestihl ani zareágovat a jen nasraně hodil ty rukavice do nákladáku :D Být tam tam o cca 15s později tak bych byl bez jídla :D

 

Malta: nevíš kdo mi dal tu přezdívku? :D

To jako žes ho sejmul podruhé :smich:

Editováno: , autor: Woody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zdravim, dlouho jsem tady nebyl. Avsak vsechny posledni srazy jsem byl aspon na mape u Vas. Neslo to. Jinak rad se stavim na pristim srazu ve Slezske :)

Mam dotaz: zacatkem cervna jedu do Mlade Boleslavi, podivat se na vyrobni linku. Maji tam nekde pobliz firemni prodejnu - nahradni dily - treba i II jakost?

Dekuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...