Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Hm a je po radosti na chvili :(. Jo s tema srnama je to obtiz a proto nerad jezdim za tmy. Taky jsem jednu srazil a byl to okamzik. Ja policajty volal a policajti pak myslivce a ti si ji odvezli. Ale urcite bych volal hlavne ted pokud mam pojistku policajty a kdyby mi rekli ze neprijedou pokud neni srna na miste tak bych mel alespon jistotu pro pojistovnu ze nechteli prijet. No a hovor na policajty se da vzdy dohledat a to bych nechal na pojistovne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak nám to říkali na školení referentů. Sám osobní zkušenost s policii naštěstí nemám, se srnou ano ale dopadlo to naštěstí jakž takž dobře. (pro mne)

 

.......

I po střetu se zvířetem se musí volat policie! Nechat si sražené zvíře může být pytláctví!

Hned z několika důvodů je nutné po střetu s lesní zvěří volat policii. A to nejen proto, že to mnohdy pomůže v jednání s pojišťovnou ohledně hrazení škod. "Pokud ke střetu se zvěří přece jenom dojde, má řidič povinnost tuto dopravní nehodu oznámit policii. Usmrcením zvířete vznikla škoda na majetku příslušného mysliveckého sdružení. I z tohoto důvodu je třeba policii kontaktovat," vysvětluje mluvčí policie..........

 

Otázka co dělat když zvíře uteče.

Editováno: , autor: Alma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za komenty hoši, právě se chystám volat pojišťovnu, po ukončení hovoru jedu do servisu. Tak snad to bude v pohodě, teď jde hlavně o to, aby mi dali náhradní auto a cajk. Jinak taky nechápu za co pokutu, sice má řidič předvídat, ale pokud ta sviňa vyskočí přímo na auto za tmy, kdy ani počítače nestíhají reagovat, tak bych pokutoval spíše srnu za poškození cizí věci :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak srna je v servise... teda Fabka je v servise. Ráno jsem volal na Generali, tam se zeptali na místo, datum, svědky, zda bylo řešeno s PČR. Pak mi řekli že v pořádku, PČR v tomto případě nemusela být, číslo události a hotovo. Auto jsem zavezl do servisu, tam mi ho přebrali, řekli že za týden si pro něj budu moct přijít a abych poslal sken velkého TP. Nárok na náhradní vůz nemám, jelikož u pojišťovny to v havarijku nemám. I přesto že v rámci pojistky mám vše (allrisk plus, top assistance, základní asistence,...), tak NV se musí dopojistit a nemá to většina řidičů, protože to údajně stojí strašné peníze. Je to pouze obsahem škofinu, ale tak je rozdíl platit 6 i s povinným nebo 11 škofinu plus splácet auto. Týden to vydržím, na sraz bych měl být ready :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...