mičurin Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 ondra..vím o koho jde,a má pravdu,jezdí jak dábel,se divim že eště ma papíry,se uvidime na srazu,asi si pujčím taky nějaky povoz,at je sranda,zdravím, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Chválil se, jak má známosti u MP i PČR😂 Osobně řekneš na sraze😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 No já bych spíš řekl, že jezdí jako dobytek, a ne jako ďábel. Auto které na to nemá a s řidičem který si naopak myslí, že má na všechno.. to opravdu není dobrá kombinace Chraň bůh toho kdo jej na silnici potká. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 S tím nezbývá než souhlasit :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 před 1 hodinou, stanmar napsal: No já bych spíš řekl, že jezdí jako dobytek, a ne jako ďábel. Auto které na to nemá a s řidičem který si naopak myslí, že má na všechno.. to opravdu není dobrá kombinace Chraň bůh toho kdo jej na silnici potká. Proti Dacii nic nemám, nové Sandero se mi tvarově líbí. Problém je ten, že on s tím jezdí tak, že to auto na to jednak nemá (snaží se to dohnat jiným podvozkem a keramickýma brzdama) a hlavně na tenhle styl nebylo ani určeno 😄 Ale za to to auto nemůže 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 To určitě ne, kdybych na to neměl a nutně bych chtěl novou káru s pohonem 4x4 za Duster bych se třeba nestyděl, ale modlu bych z něj určitě nedělal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Souhlasím 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 V 3. 4. 2022 na 19:01, Bikes napsal: @Pawouk já taky asi 2x lehce scouvnul + jsem měl i zezadu pomocníka. Pokaždé ujeto pár metrů a konečná. Ty Barumky mají max 20tis. Kolik máš vzorku po těch 26tis? Tak jsem se na to dnes podíval, cca 5,5 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 no podívejte se na spz,na sanderu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 před 3 hodinami, Pawouk napsal: Tak jsem se na to dnes podíval, cca 5,5 mm. Tak to je tak na zimu, max dvě ne? Koukal jsem, jak to je u mě a 4-5mm vpředu a 7-8mm vzadu. Najeto nevím, ale podle úbytku odhaduji tak kolem 15-20tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Před hodinou, mičurin napsal: no podívejte se na spz,na sanderu, koukám, ale nic nevidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Spz na přání, na obou autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 už vidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 A něco duchaplného aspoň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 V 18. 4. 2022 na 16:15, Bikes napsal: Tak to je tak na zimu, max dvě ne? Koukal jsem, jak to je u mě a 4-5mm vpředu a 7-8mm vzadu. Najeto nevím, ale podle úbytku odhaduji tak kolem 15-20tis. Uvidíme, měrka je jen do 5mm, tak je možné, že je tam ještě o něco víc, tak těch 6mm. Jednu zimu mě určitě vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 https://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/cely-ms-kraj/11000031275/tragicka-nehoda-v-sedlisti-dva-motorkari-se-srazili-s-muzem-na-elektrokole-ten-kolizi-neprezil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 (editace) To uz vim, proc v ponedli, letaly vrtulniky v frydku - mistku . Zatocil jsem . Potom uvidel jsem ze @Ondra16V pridal prispevek v nedeli :D Editováno: 11. Květen 2022, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 jak jsem povídal... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Mel jsem exportovou verzi ona byla lepsi 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 utáhla víc vozů....? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Nevim. Mela lepsi vybavu 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Tolik průserů tam už bylo a další tam vjede🙈 A zase polák🙈 @Skodzinek a @TOMUS😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 jestli oni to v Polsku nemají naopak :D Vjezd na přejezd povolen pouze pod červenými světly a zvukovým znamením :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Žeby?😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 @Ondra16V Mne to nedivi. Z tohoto co vim , to je treti polak co v studence na zavorach stal nebo naboural vlak. Tam dost casto polaci maji sve 5 minut v TV. U nas sposta idiotu mysli , ze prejedu. Zavory ze zaviraji a on plne zrychle a rychle pres vlakovy prejezd. Nekteri jsou v Prdxxx a strati zivot. Chtel bych videt teho ridice z dodavky. Opravdu z strachu mel nasrane v kalhotky. To je spise 100%, ze takhle bylo. Mozno ze to je smisne ale tak je. Clovek z strachu sra v kalhotky. Bohuzel to je 1000% pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.