Září 19, 20223 r @Bikes v baste je fajn. libi mi se. Jestli ti se libi tak proc menit? nechapu teho 🙂
Září 19, 20223 r @TOMUS to bude asi chyba v překladu. Nechci nic měnit, jen jsem psal, že ta restaurace má zajimavý název :).
Září 20, 20222 r No po kontaktu se zdravým jádrem ŠH komunity si myslím, že se bude ještě chvilku léčit, buďte rádi, že po vás nechce hradit výlohy za psychiatra :D :P
Září 22, 20222 r @Ondra16V , @stanmar asi ma rád takové cistniky nebo jak to se jmenuji 😁😁 Nevim, možno on takové lidé přitahuji 🙂
Září 22, 20222 r Na druhou stranu, mě jej bylo skoro až líto, když mu to nesedělo a nevěděl kdo co chtěl a kam to má dát...
Září 24, 20222 r Kdo jezdí do Gut okolo NJ, určitě zná tuhle cestu. Foto je sice z netu, ale jak jsme jeli okolo, nic moc pohled... Snad vylezl po svých🙈
Září 25, 20222 r ony se podle me temi lany sundaji dalsi i samy. ale cekal jsem, ze ho to nepusti "naproti" ... mazec :(
Září 25, 20222 r No zitra pojedu okolo a to jsme z tech lan mel vzdycky respekt, minulou nedeli jsem videl slisovane auto(nevim ani jake), zrovna pristaval vrtulnik a taky to nebyl hezky pohled
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.