Září 27, 20222 r předpokládám, že letos to nebude, to co "opravují" cca 200m od toho, tam taky je už minimálně půl roku 🤣
Říjen 2, 20222 r Gratulace @Ondra16V . Dešt' nas chytil v Třinci. Valilo hodně. Stěrače nestiraly a mlhovky nedavaly radu osvětlit cesty. V polsku co kousek , auta staly a při nich hasiči. Nevim co to bylo. Placek byl včera dobrý. Ještě dneska ho čitim. Včera od placka břicho bolelo. Prostě za moooccc. Dnes už je líp. Tento placek to je pořadna kupa jídla. @JirikHL podle mně o4 super. Dab (digitalni přijem) je dobrý. Mi chytilo ještě towercom (sk) a ČRa. Když ti chylilo polsko tak maš velmi dobrý dab+ . Ja vim a beru to že všechno zaleži od mista a anteny. Jinák super
Říjen 2, 20222 r před 6 minutami, TOMUS napsal: Placek byl včera dobrý. Ještě dneska ho čitim. Včera od placka břicho bolelo. Prostě za moooccc. Dnes už je líp. Tento placek to je pořadna kupa jídla. Tentokrát na nás tedy nešetřili
Říjen 2, 20222 r @stanmar jinak jak jsme se ještě včera bavili, když když klikneš na tu šipečku nahoře u avatara a dáš "moje přílohy", tak se ti zobrazí kolik máš ještě volného místa
Říjen 2, 20222 r 2 godziny temu, stanmar napisał: Zajímavé na tom je, že od letošního dubna vůbec nezvedli ceny. U jedného placka zvedli na 230
Říjen 2, 20222 r mě taky chytl déšť, mega, že stěrače nestíhali, na dálnici jsem musel jet 80. Zase jsem si v tu chvíli říkal, že bych si měl pořídit a aplikovat nějaké tekuté stěrače nebo keramiku na okna :D
Říjen 2, 20222 r před 2 hodinami, Bikes napsal: @stanmar jinak jak jsme se ještě včera bavili, když když klikneš na tu šipečku nahoře u avatara a dáš "moje přílohy", tak se ti zobrazí kolik máš ještě volného místa Ehmm, mě se zobrazí jen ty přílohy a že jsem jich vložil 29xx, ale velikost zabrané paměti ne
Říjen 2, 20222 r zajimavé, tak zkusit asi napsat pticovi jinak pro představu, já mám 1764 příloh, takže teoreticky budeš cca na půlce kapacity. Upraveno Říjen 2, 20222 r od Bikes
Říjen 2, 20222 r Já to zatím nechám tak jak to je, až to nepůjde tak se ozvu. Třeba mám neomezený limit. 🤣
Říjen 2, 20222 r Tuším, že Ondra říkal, že to nevýšení jde, jen když tam je ještě volné místo. Takže je otázkou, když to budeš řešit, až to nepůjde, tak jestli to ještě půjde. :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.