Vit125 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 (editace) Zdravim, obracím se na Vás s žádostí o radu. Dnes jedu z práce a přestali mi svítit přední světla a rozsvítila se mi kontrolka prasklých žárovek, jedu dál a další kontrolka a to el. motoru, a aby toho nebylo málo tak se rozsvítila kontrolka serva. Když jsem vymněnil pojistku č.7 tak znova praskla víc jsem zatím nezkoušel. Další věc kterou jsem zpozoroval a to, že když pustim stěrače, tak po dokončení cyklu mi probliklo veškerý osvětlení v autě. Hned jsem to připoji na wag a vypsalo mi to tyto chyby: 17809 - ventil zpetneho vedeni vyfuk.plynu (N18) - zkrat na kostru centralni el:01309 - ridici jednotka posilovace rizeni (J500) 49-00 - zadna komunikacepristrojova deska:01309 - ridici jednotka posilovace rizeni (J500) 49-00 - zadna komunikace CAN gateway:01309 - ridici jednotka posilovace rizeni (J500) 49-00 - zadna komunikace Poraďte na co se zaměřit.Mám se obávat, že je svazek elektroinstalace v háji. Ještě jsem se podíval na ty žárovky a obě praskly najednou. Editováno: 14. Březen 2015, autor: Vit125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Nejspíš budeš mít poškozený svazek el. instalace v motorovém prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Taky by nebylo naškodu mrknout na pásové pojistky na víku baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Hnijuca kabelaž alebo zatečene servo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 tak, tak. Pokud je na fabii jakýkoliv problém s elektrikou, tak nejlepší je začít zde: http://forum.skodahome.cz/topic/21515-k%C3%A1blov%C3%BD-zv%C3%A4zok-a-probl%C3%A9my-s-n%C3%ADm-s%C3%BAvisiace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To jste mě moc nepotěšili. Na ty pojistky na baterce jsem koukal a jsou OK. Ty žárovky jsem zkusil vyměnit za nový a bez problému, asi náhoda že praskli obě najednou, myslel jsem třeba že by altik přebíjel, ale naměřil jsem 14,5V tak to by mělo bejt v poho. U toho serva je mi divny, že když vymněnim pojistku č.7 5A tak po nastartování hned prdne, ale servo jde, když znova nastartuju tak už nejde Zítra to předám elektrikářovi a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 praskání předních žárovek je u Fabie taky uplně normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.