RadekRS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) Ahoj, nevíte někdo co je potřeba konkrétně předělat při výměně spínače světel z faceliftu ?? U ovl. naklápění světel je navíc PIN5. Spínač světel má shodnou svorkovnici, ale nejde podsvícení..... Editováno: 14. leden 2007, autor: RadekRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Zkus se podívat tady. Jestli to pomůže, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nejsem si jistej ale podle mě má starej spínač a chce dávat z faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jo přesně tak díky za schema.. přepinoval jsem konektor naklápění světel na faceliftovej, kterej má už potenciometr zvzlášť( ne v ovladači světel), tím mi zbyl jeden kabel (gr/bl) pozice PIN5 v konektoru naklápění/regulace osv., ale nefunguje veškeré podsvicení........ (prý se má propojit S PIN17, ale to nefunguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ten šedomodrej propoj s pinem 17 na otočňáku a z otočňáku ještě propoj pin16 s pinem 3 na potenciometru a bude ti to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jo to bude asi ono .. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ahoj, mám problém, mam OI, r.v.97, potřeboval bych vyměnit původní spínač světel za nový, ale faceliftový... Nastal problém, když ho zapojím - svítí jenom mlhovky a parkovačky. Budíky a potkávačky ne.. Ví někdo jak na to?Navíc jsem si uvědomil, že tam není regulace jasu budíků, do se to řešit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Resit se to da, ale budes muset vymenit i potenciometr na regulaci sklonu svetel a dat tam kombinovanej s nastavenim jasu pristroju. A pak by melo stacit jen prepinovat konektory. Jestli se pletu tak me opravte...na 100% to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 takže jednodušší bude koupit předfaceliftovej ovladač...?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já si myslím že to je nejjednodušší cesta. Na vrakáči ho seženeš za pár stovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ahoj, mám problém, mam OI, r.v.97, potřeboval bych vyměnit původní spínač světel za nový, ale faceliftový... Nastal problém, když ho zapojím - svítí jenom mlhovky a parkovačky. Budíky a potkávačky ne.. Ví někdo jak na to?Navíc jsem si uvědomil, že tam není regulace jasu budíků, do se to řešit? Díky Preco menis spinac ? az ti nefunguje da sa pouzit dalsie kontakty na nom,mne neslo osvetlenie pristrojovky a tak som ho prepojil na daslie kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 měnil jsem s předface na face a to komplet i s regulací podsvitu a nastavovačem sklonu světel samotnej vypínač světel je P&P tzn. stejne zapojenej jen je pak potřeba od regulátoru podsvitu natáhnout novej kablík na podsvícení a samozřejmě osadit piny do správný pozice konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 pamatuješ si jak mají být zapojené ty piny? mě totiž nesvítí palubka a potkávačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Preco menis spinac ? az ti nefunguje da sa pouzit dalsie kontakty na nom,mne neslo osvetlenie pristrojovky a tak som ho prepojil na daslie kontakty měním ho protože když otočím spínačem na potkávací světla, svítí mi zároveň přední a zadní mlhovky... je tam někde něco špatně, pokud spínač držim, tak nesvítí, ale to moc dobře za jízdy nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) pamatuješ si jak mají být zapojené ty piny? mě totiž nesvítí palubka a potkávačky... přepinovával jsem pouze svorkovnici na regulátoru a nastavovači a to tak že jsem prostě vytáhnul pin z původní pozice a osadil do stejně označený na nový svorkovnici no a ten co zbyl na novým nezapojenej (58)ten jsem napojil na vypínači taky na 58 Editováno: 7. leden 2008, autor: Raceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Neměl už někdo rozebraný komplet vypínač světlometů(nalevo od volantu)?? Jsou tam 2 malé pružinky v bílých válečcích a nevím kam patří. Budu vděčný za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 beduin to mal rozobrane a popisoval tu v navodoch zmenu podsvietenia. zabiak to hodil aj na www.skodaoctavia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 problém je že já to mám rozdělané ještě víc i ten samotný spínač s tyčinkou,která je uvnitř . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Myslím ty bílé válečky na obrázku,jsou v něm pružinky.Nevím jestli to má tak být,vypadly mně a nevím odkud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 omlouvám se za dotaz trochu mimo mísu, ale nechci zakládat nové forum. Jak je to s pípákem na rozsvícení světel po otevření dveří při vypnutém motoru? Dávalo se to dodatečně nebo je to v základu? Na O1 2003 TDi mi to nepípá. tak jestli je tam nějaká pojistka nebo něco? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Je to v zaklade. To pipaju budiky. Nemenil si nieco? (domontaz maxidotu?) Robi to od zaciatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 nevim, je to dovoz ze SRN, co by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Dokazes to napichnut na VAG a dat sem cislo kodovania RJ budikov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Chtěl bych se zeptat, jelikož spínač světel v OII má polohy na zapnutí deního svícení (má i polohy coming a leaving home?) což u OI neexistuje prakticky, šel by tenhle spínač světel z OII dát do OI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.